Cenc computers
Electronica en Computers

Laat uw archief digitaliseren en stel het centraal beschikbaar

Elk bedrijf krijgt te maken met digitalisering. Het biedt ook veel voordelen. Het kost ook veel tijd om een compleet archief te digitaliseren. Zoekt u een efficiënte manier om uw archief te scannen en digitaliseren? Zorg dan dat u de hulp van een specialist als GMS inschakelt. Zoals gezegd levert dit veel voordelen op, zoals een efficiencyslag voor uw organisatie. Het archief is namelijk centraal beschikbaar. Het maakt dan niet meer uit waar uw medewerkers werken. Ze hebben altijd en overal toegang tot dit centrale archief. Natuurlijk geldt dit alleen voor de daartoe geautoriseerde medewerkers. Bovendien is het veilig voor brand en andere aantastingen van documenten. Dan hebben we het nog niet eens over de ruimtebesparing die het oplevert, als u uw archief laat scannen en digitaliseren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wilt u uw archief laten scannen en digitaliseren door GMS? Dan doorlopen ze met u een aantal stappen. Allereerst zullen ze uw archief inventariseren en uw wensen en eisen bespreken. Specialisten geven input vanuit hun eigen discipline. Daarna wordt er een projectplan opgesteld. Uiteraard in overleg met de opdrachtgever. Gaat u hiermee akkoord? Dan gaan ze aan de slag met de digitalisering van uw archief. Met steekproeven of een een-op-een controle voeren ze de controleprocedure uit om fouten te voorkomen. Als het archief is overgezet, worden de gedigitaliseerde bestanden volgens uw wensen bewerkt en gerapporteerd.

Kies altijd voor een betrouwbare partner

Kiest u ervoor om uw archief te laten scannen en digitaliseren? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een betrouwbare partner. Niet alleen maatwerk is van belang, maar er kunnen ook gevoelige documenten gedigitaliseerd worden. Betrouwbaarheid is dan een belangrijke voorwaarde. GMS weet dit als geen ander en voldoet aan de wettelijke eisen. U weet zeker dat uw digitaal archief juridisch geldig is en dat we het op een veilige manier doen. Wilt u weten wat GMS voor u kan betekenen? Neem dan eens contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken.

https://gmsnl.com/