Cenc computers
Image default
Hobby en vrije tijd

Paardrijden in de ongerepte natuur van de Veluwe

Heb je zin om even helemaal te ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Wil je je drukke leventje op pauze zetten én ben je een liefhebber van paarden? Dan is het ontdekken van de Veluwe met een weekend paardrijden een fantastisch idee. Kom helemaal tot rust in de ongerepte natuur van dit natuurgebied. Ontdek de bossen, zandverstuivingen, heides en bijzondere flora en fauna van een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Ondanks dat veel wandel-, fiets- en mountainbikeliefhebbers prima aan hun trekken komen in deze bijzondere omgeving, kun je hier ook fantastisch paardrijden. Ontdek de mogelijkheden zelf!

Maak kennis met deze manege

Heb je wel interesse in een weekendje paardrijden op de Veluwe? Dan bekijk je eenvoudig verschillende dagroutes of meerdaagse tochten via de Veluwe Trail, een van de mooiste ruiterroutes van ons land. Een manege waar je jouw paard op stal kunt zetten en die over veel kennis over de regio beschikt, is AHC de Waterberg in Arnhem. Hier kun je gebruikmaken van pensionstalling, waar je paard uitstekend wordt verzorgd en kan ontspannen, door de prettige en veilige omgeving die de professionals daar weten te creëren. Terwijl je na een dagje paardrijden op de Veluwe heerlijk uitrust in een hotel in de omgeving, laat je je dier hier met een gerust hart achter. Zo staan jullie de volgende dag weer helemaal opgeladen op om weer op pad te gaan!

Plan snel jouw weekend paardrijden in

Heb je wel interesse in een weekendje paardrijden op de Veluwe vanuit deze manege in Arnhem? Neem dan contact op met de professionals van deze stallen en ontdek alle mogelijkheden over pensionstalling. Daarnaast kun je hier ook terecht met al je vragen over de Veluwe Trail en ruiterroutes. Wacht niet langer en plan snel jouw weekendje ontspanning in en geniet binnenkort al van de prachtige omgeving van dit unieke natuurgebied in Nederland.