Cenc computers
Image default
Bedrijven

Genieten van een heerlijke honingwijn

Mijn ontdekking van honingwijn

Een poosje geleden heb ik honingwijn ontdekt. Ken jij dit al? Ik heb het van een familielid cadeau gekregen voor mijn verjaardag omdat er gedacht werd dat ik het wel lekker vond. Nou, ik kan je vertellen dat ik het zeker lekker vind! Toen ging ik op zoek waar ik het zelf kon bestellen, maar dat bleek nog niet zo eenvoudig te zijn. Vaak is de honingwijn heel duur of is de levering lastig. Toen kwam ik bij Heathen Mead uit. Zij begrijpen mijn probleem van de levering en de kosten, en bieden lekkere honingwijnen aan die betaalbaar zijn én snel geleverd worden.

Een ruim assortiment

Ik had eigenlijk verwacht op deze website maar één soort honingwijn te vinden, maar ze blijken veel meer te hebben! Ik heb ook zo’n mooie drinkhoorn in de Viking stijl mee besteld. Kan ik echt in stijl genieten van deze heerlijke wijn. Naast de honingwijn, verkoopt Heathen Mead nog veel meer artikelen die gemaakt zijn met honing. Je kunt dus meerdere producten in één keer bestellen en hier optimaal van genieten. Honingwijn is wijn die gegist is van druiven, waar vervolgens honing aan toegevoegd wordt. Hierdoor krijgt de wijn extra smaak.

Plaats een bestelling op de website

Op de website van Heathen Mead kun je direct een bestelling plaatsen voor de wijn naar jouw keuze. Je krijgt hier altijd de beste kwaliteit, voor een nette prijs. De verzending gebeurt vervolgens ook geheel veilig, zodat je niet bang hoeft te zijn voor gebroken flessen in het pakket. Heathen Mead staat voor service, ze doen namelijk alles voor een lach en jij staat als klant voorop. Heb je nog vragen? Lees dan vooral de veel gestelde vragen eens door. Geniet jij binnenkort ook zo van de honingwijn? Ik hoop van wel!

https://heathenmead.nl/