Cenc computers
Image default
Bedrijven

Een aggregaat huren of toch kopen?

Aggregaat huren of kopen bij Vos Noodstroom

Twijfelt u of u een aggregaat wilt huren of kopen? Voor beide gevallen valt wat voor te zeggen. Wij helpen u de juiste keuze te maken. Een partij die u ook kan helpen is Vos Noodstroom Systemen. Dit bedrijf verzorgt zowel aggregaat verkoop als aggregaat verhuur. Mocht u een aggregaat willen huren kunt u terecht bij Vos Noodstroom. Zij hebben een breed assortiment aggregaten en generatoren, verschillend in vermogen, bediening en gewicht.

Investeren of niet?

Om te bepalen of u een aggregaat beter kunt huren of kopen, doet er goed aan om te bedenken waarvoor u de generator wilt gebruiken. Wanneer u regelmatig een aggregaat nodig heeft, bijvoorbeeld voor evenementen of andere activiteiten, kunt u overwegen om te investeren in een aggregaat. Op termijn kunt u daar veel kosten mee besparen. Wanneer u slechts sporadisch of eenmalig een aggregaat nodig heeft, is kopen een dure optie. Huren is dan een betere beslissing en voordeliger. Mocht u twijfelen over huren of kopen, kunt u altijd advies inwinnen bij Vos Noodstroom.

Advies

Voor advies bent u sowieso aan het juiste adres bij Vos Noodstroom. Zo kunnen ze u helpen om het juiste formaat te kiezen voor uw toepassing. Daarnaast adviseren ze over het vermogen en de piekstroom. Bovendien verzorgt Vos Noodstroom ook de installatie. Dat doen ze door heel Nederland. De monteurs zorgen er tevens voor dat het aggregaat in werking wordt gesteld. U weet zo zeker dat het aggregaat goed werkt.

Wat mag u van Vos Noodstroom verwachten?

  • Ruim 25 jaar ervaring in het vak;
  • Zowel een aggregaat kopen als een aggregaat huren is mogelijk;
  • Landelijke service;
  • Inclusief installatie;
  • Indien gewenst verzorgen ze in de huurperiode de bemanning en het onderhoud;
  • Voor ieder evenement een passende oplossing;
  • 24 uur per dag bereikbaar voor contact in het geval van noodgevallen.
https://www.vosnoodstroom.nl/