Cenc computers
Image default
Dienstverlening

Naamborden van messing en huisnummers van emaille bestelt u natuurlijk bij Naambordkopen.nl!

Emaille huisnummers van Naambordkopen.nl worden in de eigen fabriek gemaakt. Met de hand en volgens een vaststaand procedé. De deskundige medewerkers van deze naambordenspecialist maken de borden op uiterst zorgvuldige wijze, met oog voor detail. Het resultaat is een prachtige collectie emaille plaatjes met nummers. Op www. naambordkopen.nl zijn ze 24/7 te bewonderen.

Messing naamborden in twee varianten

Een messing naambord kunt u bij Naambordkopen.nl in twee varianten bestellen:

–        als gegoten model;
–        in vlakke uitvoering.

Bronzen plaatjes worden ook aangeboden. Voor de duidelijkheid leggen we het verschil uit tussen brons en messing. Brons is een legering van koper en tin. De kleur varieert van geel tot meer roodachtig. Brons roest niet en is behoorlijk taai. Messing is een legering van koper en zink. Dit materiaal is hard en zelf smerend. De tekst van een messing bordje wordt erin gegraveerd en afgewerkt met een zwarte laklaag. Op de grotere borden is genoeg ruimte voor zowel de naam als het huisnummer.

Regelmatig nieuwe bordjes in het assortiment

Naambordkopen.nl vult het assortiment regelmatig aan met nieuwe huisnummers en naamborden. Zo blijft de site interessant en relevant. Recent zijn marmeren naamplaten toegevoegd. Op de plaatjes is plek voor 7 regels tekst. De uitlijning bepaalt u zelf: links, rechts of gecentreerd. Marmer is een massieve stof en dus geschikt voor buiten-gebruik. Een marmeren naamplaat gaat jarenlang mee. De borden zijn 1 cm dik en worden voorzien van een blinde bevestiging. Net als bij de messing plaatjes komt er een graveertechniek aan te pas om naam en huisnummer op het bord te plaatsen. De kleur van de tekst is lichtgrijs en dit steekt mooi af tegen de donkergrijze tint van het marmer. Het lettertype mag u zelf uitzoeken. Enkele mogelijkheden zijn: Arial, Arial Bold Italic, Bank Gothic Medium BT, Comic Sans MS en Times New Roman. De prijs, de exacte afmeting en de levertijd staan per naambord vermeld op Naambordkopen.nl. Wij wensen u veel succes met de bestelling en veel plezier van de naamplaat!

 

 

 

 

https://naambordkopen.nl/