Cenc computers
Banen en opleidingen

Tester

Tester

Wil jij dolgraag een bijdrage geleverd in de uitblinker anti corona? heb je een afgeronde hbo vorming of een afgeronde mbo-4 vorming met een medische decor? mooi! Dan kun jij straks aan de slag als reseacher bij de ggd in rotterdam. lees snel voorts en solliciteer!

Wat je gaat doen

Als onderzoeker bij de ggd in randstad ben jij aansprakelijk voor het verwijderen van coronatesten en het opschrijven van de bemonstering. Natuurlijk gebeurt dit gedurende zeer beschermende omstandigheden en volgens een strikte werkinstructie. De cliënten komen met de auto naar een testlocatie en werd vanuit de auto bemonsterd. Je neemt een keel en neuskweek af en zorgt dat deze op de juiste manier verdisconteren en getest kan werd.

Wie je bent

Wanneer je als vorser aan de slag wilt bij de ggd in randstad is het fundamenteel dat je :
• een afgeronde hbo educatie hebt.
• óf een mbo educatie met medische toneel hebt.
• tenminste drie dagen per week vacant bent, ook in het weekeinde en de avonduren.

Wat je krijgt

Als reseacher bij de ggd in rotterdam kun je rekenen op :
• een traktement tussen € 15 en € 18 bruto per uur, uiteraard onzelfstandig van jouw cognitie en ervaring.
• 8, 33 % vakantietoeslag.
• reiskostenvergoeding.
• de kans om bij te dragen aan het aanvechten van het coronavirus in nederland.
• een persoonlijk ontwikkelplan exclusief bijpassende trainingen.

Werken bij de ggd in randstad

Je werk bevindt zich in rotterdam. Vermits het reizen met het openbaar transport nog steeds wordt afgeraden is het wel handig als je op loop- of fietsafstand van de testlocatie woont. Op dit tijdstip geworden er vijf verscheidene locaties in de stad opgezet ( o. A. Topsportcentrum rotterdam, ommoord, rotterdam noord ). , waardoor er te rotterdam steevast wel één bij jou in de buurt moet zijn. Mocht je het zelf geen vraagstuk opsporen, dan kun je wel met het openbaar transport en geworden je reiskosten vergoed.

De werkdagen en werktijd zijn in bespreking, maar je wordt minimaal drie dagen per week ingeroosterd. Ook is het vitaal dat je ook in de weekenden en avonduren kunt werken. We tegemoetzien dat de roeping in ieder geval tot en met september gaat duren, maar de kans dat het verlengd gaat word tot maand is ook present.

Uiteraard staat deze vacature open voor allen die zich hierin herkent.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/solliciteer.html