Cenc computers
Dienstverlening

VoIP reseller worden

 

Om in de IT- en telecombranche nieuwe klanten binnen te hengelen en reeds bestaande klanten binnenboord te kunnen houden moet er vaak met flinterdunne marges gewerkt worden. Hierdoor komen gezonde bedrijfswinsten in deze bedrijfstak regelmatig onder druk te staan. Zou het niet prettig zijn om VoIP-telecomdiensten aan te kunnen bieden zonder dat u daar vooraf concreet geld aan kwijt bent? Welnu, dat is precies wat VoIP reseller worden bij Telador inhoudt. Dit in VoIP gespecialiseerde telecombedrijf heeft namelijk een volledige VoIP-infrastructuur voor u klaar liggen, waar u figuurlijk gezien op uiterst eenvoudige wijze op aan kunt haken. Het enige dat van u verlangd wordt is dat u energie steekt in het werven van nieuwe VoIP-klanten.

Zonder technische knowhow VoIP reseller worden

Bij Teledor VoIP reseller worden betekent dat alle technische faciliteiten voor u en uw klanten verzorgd worden. Dus ook op de sporadische momenten dat er iets mis gaat in het communicatienetwerk van Telador. In dat geval staan de servicemedewerkers van deze onderneming de klok rond voor uw klanten klaar om het ontstane probleem razendsnel op te lossen. De kans dat uw klanten met storingen in het VoIP-netwerk van Telador te maken krijgen is overigens miniem. Dit is mede te danken aan het feit dat er 24 uur per dag een volledig up-to-date backupsysteem in de lucht wordt gehouden, waarnaar meteen wordt geswitcht op het moment dat er op het hoofdnetwerk een storing optreedt.

 

VoIP reseller worden met behulp van een white label

Uw eigen VoIP-klanten zullen uw onderneming gegarandeerd roemen om deze uitmuntende service, omdat ze nooit zullen beseffen dat Telador de partij achter de schermen is die alles tot in de puntjes voor hen regelt. Dit is mede te danken aan de ‘white label’ constructie die Telador u aanbiedt. Bij dit telecombedrijf VoIP reseller worden heeft namelijk als bijkomend voordeel dat u uw eigen huisstijl in het VoIP-systeem van Telador kunt implementeren, zodat uw eigen VoIP-klanten altijd uw bedrijfnaam- en logo op het netvlies krijgen. Niet alleen als ze gebruikmaken van de geboden VoIP-oplossingen, maar ook op het moment dat ze de maandelijkse factuur daarvoor ontvangen. Met andere woorden: u maakt de goede sier en extra omzet, terwijl Telador vrijwel al het werk voor u en uw klanten verricht.