Cenc computers
Electronica en Computers

Microsoft Endpoint Manager verhoogt de efficiëntie in uw bedrijf

Microsoft Endpoint Manager is een handige tool om meerdere programma’s van dit merk naadloos met elkaar te integreren. Hierdoor zullen werkprocessen efficiënter verlopen en voorkomt u dubbel werk. Zo bespaart u zowel tijd als geldt, waardoor de investering in deze softwareoplossing zeker in uw voordeel werkt. Maar om optimaal van de mogelijkheden te profiteren, gaat u het best in zee met een specialist die alles over deze softwareoplossing weet en die de ontwikkelingen op de voet volgt. TwentyNice is zo’n specialist die graag met u meedenkt. Zo werken ze niet alleen met Microsoft Endpoint Manager, maar ook met andere integratieoplossingen, waardoor er altijd wel een oplossing is die aan al uw wensen en noden voldoet. Wat wenst u nog meer?

Een oplossing op maat die perfect bij uw organisatie past

Met behulp van Microsoft Endpoint Manager kunt u onder andere Office 365 apps met andere softwareproducten van dit merk integreren. Hierdoor kunt u er zaken als Multifactor authenticatie, App Conditional Access en SSO op toepassen. Weet u niet precies wat dit inhoudt en of dit voor uw onderneming ook uitkomst biedt? Dan leggen de experts van TwentyNice dit graag aan u uit. Zo bent u op de hoogte van de mogelijkheden en kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Het kan namelijk zo zijn dat een andere UEM-oplossing beter op uw situatie aansluit. Als deze specialist een nog betere oplossing zit, zullen ze dit dan ook zeker aan u melden.

Maak optimaal gebruik van de mogelijkheden

Wilt u gebruikmaken van Microsoft Endpoint Manager en er alles uithalen wat erin zit? Neem dan contact op met TwentyNice en informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. De experts gaan graag met u om de tafel om uw wensen te bespreken. Dit kan bij hen op kantoor in Diemen, maar een afspraak op afstand behoort ook tot de mogelijkheden. Dan bespaart u op reistijd. Ook hierin denkt deze specialist dus al met u mee.

https://www.twentynice.com/