Cenc computers
Electronica en Computers

Ga voor wind-up statieven van deze betrouwbare leverancier

Als u werkzaam bent in de entertainmentindustrie en u werkt regelmatig met audio-, video- en lichtapparatuur, dan weet u als geen ander hoe prettig het is om fijne wind-up statieven te hebben. Hiermee takelt u eenvoudig en snel diverse trussen omhoog, bijvoorbeeld voor de opbouw van een podium. Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren leverancier van goede wind-up statieven? Vele bedrijven in de industrie zijn tevreden over de producten en diensten van Wytec Trade. Hier vindt u namelijk enkel statieven van de allerbeste kwaliteit van hoogstaande merken. U schaft deze statieven bovendien altijd voor een gunstige prijs aan. Dat is toch precies waar u naar op zoek bent?

Kwalitatief hoogwaardige statieven met uitstekende eigenschappen

Wytec Trade heeft drie soorten wind-up statieven in hun aanbod, namelijk:

  • Showtec Basic 2800 Wind-up
  • Showtec Pro 3500 Wind-up stand
  • Showtec Basic 3800 Wind-up

Alle statieven zijn erg eenvoudig op te draaien tot een hoogte van 2,8, 3,5 of 3,8 meter. De kortste hoogte waarop u dit statief kunt draaien, is 1,5 meter. U profiteert daarnaast van statieven die volledig kabelvrij zijn. Geen last meer van draden waarover u kunt struikelen en 100% zicht op de vloer, dus! Elk statief is zeer stabiel en daarom uitermate betrouwbaar. Deze specialist voegt enkel statieven aan het assortiment toe die voldoen aan de TUV- en GS-eisen. U maakt dus gebruik van producten die uitvoerig van te voren zijn getest en vervolgens zijn goedgekeurd.

Plaats uw bestelling direct online

Heeft u het wind-up statief gevonden dat voldoet aan uw wensen en eisen? Bestel deze dan eenvoudig in de webshop. Bestellen gaat heel gemakkelijk en u ontvangt uw pakket snel op het gekozen adres. Vindt u het prettig om advies te ontvangen voordat u een keuze maakt? Neem dan contact op met de vriendelijke en deskundige medewerkers. Als echte kenners kunnen zij u veel vertellen over de verschillende wind-up statieven en u van passend advies voorzien.

https://www.wytec.nl/