Cenc computers
Electronica en Computers

Een snelle iPhone reparatie in Lichtenvoorde

De oude iPhone reparatie in Lichtenvoorde is perfect wanneer jouw telefoon gerepareerd moet worden. De iPhone reparatie in Lichtenvoorde heeft namelijk als voordeel dat zij gebruik maken van een haal- en breng service. Dat betekent dus dat wanneer jij een kapotte telefoon hebt je gewoon even naar de winkel moet bellen en de telefoon gewoon bij jou thuis wordt opgehaald, wordt gerepareerd en vervolgens weer op jouw adres wordt teruggebracht. Hoe ideaal is dat? Je hoeft de deur er niet voor uit en afhankelijk van de reparatie die moet worden uitgevoerd heb je de telefoon weer snel in je bezit, zonder hier veel voor te hoeven doen. 

Een half uur bezig

Binnen een half uur kan de iPhone reparatie in Lichtenvoorde worden uitgevoerd en wanneer je dus wel kiest om hier zelf mee naar de winkel te gaan dan kan je rustig geven een boodschap doen bij de supermarkt om de hoek of een koffie drinken in de winkel of bij het koffiezaakje dat naast de winkel van de iPhone reparatie in Lichtenvoorde is gevestigd. Want na een half uur kan je weer met een gerepareerde telefoon weg. Er wordt gebruik gemaakt van de originele onderdelen van de iPhone waardoor je zeker weet dat dit goed werkt. Er wordt een garantie van maar liefst 12 maanden gegeven op het werk dat wordt verricht door de iPhone reparatie in Lichtenvoorde. 

Prijzen van de iPhone reparatie in Lichtenvoorde

Op de website van de iPhone reparatie in Lichtenvoorde kan je alvast zien wat de prijzen zijn voor de diverse reparties en zo weet je van tevoren al waar je aan toe bent. Het is afhankelijk van het model en natuurlijk de reparatie wat de prijzen zijn, maar het is vaak redelijk betaalbaar en in ieder geval goedkoper dan wanneer je dit door Appel zelf laat doen.