Cenc computers
Image default
Electronica en Computers

CRM accountancy: wat valt daaronder?

CRM staat voor customer relationship management. Als u een accountancykantoor heeft of zelf accountant bent, weet je hoe belangrijk het is om de juiste programma’s te hebben voor jouw accountancy. Het scheelt je namelijk veel geld en tijd als je alles op één platform heeft. Acuity is hét bedrijf dat je nodig hebt voor CRM accountancy. Zij hebben een software ontwikkeld die je kunt gebruiken om de backoffice van jouw kantoor te beheren. Hierin staan klantgegevens, zaken als betalingen en rapportages en alle samenwerkingspapieren. Wil jij voortaan eenvoudiger te werk gaan? Dan kies je voor CRM accountancy van Acuity.

Al jouw zaken eenvoudig gebundeld

Er zijn veel programma’s die je kunt gebruiken voor jouw accountancy. Een goed voorbeeld hiervan is Salesforce of Microsoft Teams. Toch bieden deze programma’s niet alles. Daarom heeft Acuity CRM voor de accountancy ontwikkeld. Zij noemen hun systeem ook wel best of breed. Dit houdt in dat het programma het hoogste prestatieniveau van zijn soort is. Het richt zich op een bepaald technisch vraagstuk, waardoor je een compleet pakket ontvangt. Wil jij duidelijke, transparante communicatie zonder dat je allerlei systemen erbij hoeft te halen? Dan kies je voor Acuity. Als je bij hen de software afneemt, dan hoef je je nooit meer zorgen te maken waar je gegevens verspreid staan.

Neem contact op met de experts

Zit u in de accountancy en zoekt u nog naar een goed programma waarin u al uw zaken kunt regelen? Zoek dan niet langer en bekijk alle oplossingen van Acuity. Dit bedrijf weet precies wat u nodig heeft en heeft daarom een op maat programma voor u ontwikkeld. Deze CRM voor de accountancy zorgt ervoor dat u niet alleen al uw taken en cijfers bij de hand heeft, maar u kunt bijvoorbeeld ook uw urenregistratie erin bijhouden. Wilt u dat ook? Bekijk dan snel de mogelijkheden en neem contact op met de specialist.

https://www.acuity.nl/s/