Cenc computers
Image default
Aanbiedingen

Natuurlijk je haar drogen met een Dyson föhn

Veel föhns maken gebruik van hitte om je haar te drogen. Dat is funest voor je haar, want het zorgt voor beschadiging aan je haar. Niet met een Dyson föhn. Dyson is bekend van de stofzuigers, maar zorgt ook in haarstyling producten voor de meest innovatieve technologieën en natuurlijk wordt dat in een mooi design verwerkt. Zodoende werd de Dyson Supersonic ontwikkeld. Deze föhn droogt je haar zonder gebruik te hoeven maken van extreme hitte. Enkel met lucht en een beetje warmte zorg jij voor een mooi en droog kapsel.

Vijf opzetstukken

De Dyson Supersonic is meer dan een föhn, je kunt er namelijk ook je haar mee in model brengen. Er zijn verschillende opzetstukken die je krijgt bij de Dyson Supersonic. Daarmee kun je dus alle kanten op. Het nieuwste opzetstuk is de Flyaway. Deze maakt pluizig haar glad en glanzend. Je kunt hem zowel op droog als op nat haar gebruiken. Daarnaast krijg je bij de Dyson Supersonic een diffuser opzetstuk en als alternatief hiervoor het Gentle Air opzetstuk. Ook een stylingconcentrator en een opzetstuk met brede tanden horen bij de Dyson Supersonic. 

Welke kleur kies jij?

De Dyson Supersonic is natuurlijk mooi vormgegeven, afgezien van de verschillende opzetstukken die je helpen om je haar netjes en mooi te drogen en in model te brengen. Het is aan jou alleen nog te kiezen welke kleur Supersonic je in huis haalt. De fuchsia, roze en zwarte variant zijn afgezien van de kleur allemaal hetzelfde en worden geleverd met alle opzetstukken.