Cenc computers
Electronica en Computers

Bespaar flink met refurbished computers

Met refurbished computers of laptops bespaar je flink op de aanschafkosten. Bijkomend voordeel is dat de kwaliteit niet onderdoet voor die van nieuwe computers of laptops. Zeker voor studenten is dit een perfecte uitkomst. Een refurbished studentenlaptop biedt je alles wat je nodig hebt om te studeren. Ben je geen student, maar wil je ook een tweedehands laptop? Kijk dan eens in het aanbod van Laptops4all. Zij zijn een specialist in kwaliteitsvolle tweedehands en refurbished laptops voor scherpe prijzen. Deze partij heeft een webshop en een winkel in Loosdrecht. Hier vind je een uitgebreid aanbod refurbished computers van veel verschillende merken. In 2017 zijn ze zelfs voor het derde achtereenvolgende jaar verkozen tot beste online computerwinkel!

Waarom refurbished computers kopen?

Refurbished computers bieden verschillende voordelen. Ze zijn goedkoper dan een nieuwe studentenlaptop bijvoorbeeld, maar ze zijn wel van hoge kwaliteit. Refurbished wil eigenlijk zeggen dat de computers eerder gebruikt zijn. Daarna zijn ze gecontroleerd, eventueel gerepareerd en weer opnieuw aangeboden voor hergebruik. Het is dus ook nog eens goed voor het milieu omdat de producten een tweede kans krijgen. En waarom niet? Ze werken nog perfect. Laptops4all knapt de laptops weer op, zodat ze weer zo goed als nieuw zijn. Deze laptops zijn na drie jaar zakelijk afgeschreven. Ze zijn dan nog wel perfect voor persoonlijk gebruik. Bovendien heb je wel 12 maanden garantie als je ze via deze webshop koopt.

Eigen reparatieafdeling voor aangekochte laptops

Als je een studentenlaptop hebt gekocht via Laptops4all, dan kun je ook bij ze terecht als een reparatie nodig blijkt. Ze hebben een eigen reparatieafdeling voor hun refurbished computers. Zoek je nog verschillende accessoires? Die hebben ze ook in hun assortiment! Neem snel een kijkje in hun assortiment. Bestel meteen een refurbished studentenlaptop online of ga naar de winkel in Loosdrecht. Als je nog niet weet welk model het beste is voor jouw situatie, dan kun je daar meteen advies inwinnen bij specialisten.