Cenc computers
Marketing

Waarom je hoger in Google wilt komen

Sinds de komst van het internet bevindt vrijwel ieder bedrijf zich ook online. Dat is ook wel nodig. De voordelen hiervan zijn namelijk dat het internet gemakkelijk en snel werkt en daarom bereik je in een korte tijd heel veel mensen. Ook mensen die misschien niet tot jouw doelgroep behoren, maar die toch interesse hebben in jouw product of dienst. Daarnaast is het tegenwoordig vrij makkelijk om een eigen website voor je bedrijf aan te maken. Met een eigen website vergroot je de vindbaarheid van je bedrijf en kun je zelfs internationaal te werk gaan.

 

Een goed begin is het halve werk

Wanneer je een eigen website maakt, houdt er dan rekening mee dat hier best wat tijd in gaat zitten. Het bouwen van de website zelf is één ding, maar daarna wil je ook goede content op je website plaatsen. Dat betekent dat er productfoto’s gemaakt moeten worden, het liefst van hoge kwaliteit. En dat er teksten geschreven moeten worden, die geen fouten bevatten. Kies een lay-out die past bij je merk of bedrijf en die de interesse van je (potentiële) klanten wekt. Het totaalplaatje moet kloppen. Pas dan maak je indruk en val je op, te midden van alle andere websites op het internet.

 

Maar, een goed begin is ook pas de helft

Eerlijk is eerlijk, dat is nog niet alles. Een mooie website is één ding, maar achter de schermen moet alles ook perfect zijn. Dat betekent dat je rekening moet houden met de SEO: Search Engine Optimalization. Deze zorgt ervoor dat je hoger in Google komt met je website. En dat leidt ertoe dat mensen na het doen van een zoekopdracht jouw website eerder zien staan. Mensen zullen sneller op jouw website terechtkomen wanneer je op pagina 1 van de zoekresultaten in Google staat, dan wanneer je niets aan je SEO doet en ergens op pagina 30 belandt.

 

SEO Specialist inhuren

Om goede resultaten te boeken kun je het beste een seo specialist inhuren. Deze weet vaak de beste resultaten te creeëren binnen korte tijd, en tegen lage kosten. Wanneer je zelf maar iets gaat doen dan zijn de resultaten ook vaak minder goed. Daarnaast kun je wanneer je geen verstand hebt van seo, de boel slechter maken in plaats van beter.