Cenc computers
Image default
Marketing

Welke verzenddozen zijn geschikt voor uw behoeften?

Het aanbod aan verzenddozen is enorm. Ze verschillen in vorm, grootte en kleur, maar ook in de manier van openen, sluiten en vouwen. Welke dozen zijn geschikt voor uw behoeften?

Bij het kiezen van verzenddozen is het goed om rekening te houden met het materiaal, de afmetingen en de wijze van verzending. Zo mag de bak niet te klein zijn, omdat de wanden de druk moeten aankunnen. Controleer ook het aantal kartonlagen. Meestal is een verpakking met drie lagen geschikt, maar breekbare of bijzonder zware artikelen kunt u liever in verzenddozen met vijf lagen plaatsten.

Verpakkingen voor e-commerce

 

Bij e-commerce telt niet alleen de kwaliteit van de verpakking, maar ook de uitstraling en functionaliteit. In dit geval werken bedrukte verzenddozen het beste. U kunt er uw bedrijfslogo, opschrift of interessante afbeeldingen op plaatsen. Er zijn speciale bedrukte e-boxen die zijn ontworpen met het oog op postorderwinkels. Dergelijke dozen bevatten een plakstrip en een scheurtape. Hierdoor duurt het sluiten en openen van de verpakking slechts enkele seconden.

 

Dozen voor verhuizing

 

Staat een verhuizing voor de deur? Dan hebt u tientallen dozen nodig. Het is beter om meerdere stuks van elke maat te kopen, zodat u de verpakking gemakkelijk kunt aanpassen aan verschillende artikelen. U kunt kiezen voor gewone klepdozen, maar eigenlijk zijn speciale verhuisdozen handiger. Ze zijn voorzien van een handtekeningruimte en handige draaggrepen, wat het in- en uitladen van pakketten aanzienlijk vergemakkelijkt. Kleinere verzenddozen zijn ideaal voor het verpakken van boeken, borden of kleding, terwijl u grotere dozen kunt gebruiken voor het verpakken van apparatuur.

Verzenddozen op maat

 

Verstuurt u artikelen met ongebruikelijke afmetingen en vormen? Hebt u kartonnen dozen op maat nodig? Niet-standaard golfkartonverpakkingen zijn een uitstekende optie. Wij stemmen hoogwaardige dozen af op uw wensen en specificaties, bieden een concurrerende prijs en snelle uitvoering van elke bestelling. Houd rekening met de grootte van de doos voordat u een bestelling plaatst. De basisparameters van elke kartonnen verpakking zijn drie dimensies, te weten:

• lengte (de langste zijde);
• breedte (de kortste rand);
• hoogte of diepte (meting van boven naar beneden).

Meet de spullen die u wilt inpakken. Vergeet niet om ruimte te laten voor een folie of polystyreenvulling. De goederen kunnen beschadigd raken zonder adequate bescherming. Om uw beslissing gemakkelijker te maken, kunt u foto’s bekijken van enkele van onze meest populaire op maat gemaakte doosontwerpen.

 

Blijf concurrentie voor

 

Wilt u een voorsprong op de concurrentie behouden, investeer dan in op maat gemaakte dozen. Die bieden de volgende voordelen:

• Grotere klanttevredenheid. Mooi gemaakt en stijlvol ontworpen dozen verhogen de waarde van het product;
• Vergroten van het prestige en de naamsbekendheid van de ontvangers;
• Een langdurige relatie opbouwen met een trouwe klant;
• Minder risico op beschadiging van het geleverde artikel.