Cenc computers
Electronica en Computers

Waarom is een nieuwe all in one computer een goede optie als je een desktop i7 PC wil kopen?

Een all-in-one PC is een computer die alle componenten van een desktop computer combineert in één gesloten eenheid. In plaats van een aparte toren of basiseenheid en monitor voor het bureaublad te gebruiken, wordt de basiseenheid achter het beeldscherm geplaatst.

  • U kiest een AIO als u op zoek bent naar een compact en intuïtief bureaublad. Een die het minst ruimte in beslag neemt op het bureau en toegankelijk is. U hoeft niet onder het bureau te kruipen of uw basisstation om te draaien om toegang te krijgen tot de poort. Het is ontworpen om gebruiksvriendelijk en toegankelijk te zijn. Het ziet er ook geweldig uit, veel stijlvoller dan uw conventionele beige doos en scherm.

Er zijn een aantal dingen interessant bij een all-in-one pc

U zult de inhoud hebben van het aparte standaard toetsenbord en de muis, bedraad of draadloos, maar deze zijn wel in dezelfde stijl, kleur en design als de AIO-unit. Samen maken ze een statement, dat ze niet alleen zakelijk zijn, maar er ook nog eens geweldig uitzien. Bovendien beperken ze de rommel op het bureau tot een minimum, aangezien er alleen de AIO-unit (scherm en gubbins in één) en de invoerapparaten zijn.

  • Meestal worden All-In-One PC’s voorgeïnstalleerd met Microsoft’s Windows besturingssysteem. Als u gewend bent aan het gebruik van Microsoft’s Windows en Windows applicaties zult u geen probleem hebben met het gebruik van een AIO machine.

De 8 voordelen van het bezit van een All-in-One PC

Een all-in-one PC is het beste schot voor de gemiddelde consument omdat hij gemakkelijk te gebruiken is en voorzien is van een gebruiksvriendelijke interface. Alles is toegankelijk, of het nu gaat om knoppen of poorten achter of aan de zijkant van het scherm.

U hoeft zich geen zorgen te maken over het apart aanschaffen van een beeldscherm, muis of toetsenbord. Een all-in-one pc is prachtig ontworpen en verpakt. Verschillende fabrikanten bieden verschillende ontwerpen en stijlen aan, waardoor ze uniek zijn. Op een bepaald niveau kan het worden vergeleken met een laptop.

https://vergelijk-gratis.nl/desktop-pc-i7/