Cenc computers
Horeca

Vind Indonesische restaurants in Den Haag

Den Haag kent veel verschillende keukens waar je overheerlijk kan eten of eten kan afhalen. Je hebt Arabische, Italiaanse, Chinese, Griekse, maar ook Indonesische restaurants Den Haag. Wat je ook zoekt je kan het in Den Haag wel vinden. In deze blog gaan we iets dieper in op de Indonesische restaurants van den Haag en de overheerlijke gerechten die je er kan krijgen. Bij deze gerechten kan je denken aan soto ayam, gado gado of pittige redang. Als je meer wilt weten over de Indonesische restaurants in Den Haag kan je hieronder verder lezen.

Tri Tunggal

Tri Tunggal is een echte traditioneel Indonesische restaurant en bieden gerechten aan uit verschillende streken van Indonesië. Deze streken bestaan uit Javastreek, Sumatrastreek en de Manado Sulawesi streek. 

The Raffles

The Raffles is net even anders dan je standaard Indonesische restaurant. Je krijgt hier in plaats van een standaard rijstafel, echte culinaire hoogstandjes voorgeschoteld. The Raffles is een tijdloos en chique restaurant, waar ze zich focussen op kwaliteit van de gerechten. The Raffles is zeker een bezoekje waard als je in Den Haag bent!

Waroeng Soeber

Waroeng Soeber bestaat al bijna zestig jaar en is een Indonesische begrip in Den Haag. Waroeng Soeber is gespecialiseerd in de Javaanse keuken en wordt met heel wat passie en liefde gemaakt. Dit Indonesische restaurant laat je proeven en genieten van alles wat de Javaanse keuken te bieden heeft.

Indonesische Restaurants Den Haag

Den haag heeft dus nogal wat Indonesische restaurants te bieden. De bovengenoemde restaurants zijn het bezoeken zeker waard, maar Den Haag heeft nog veel meer te bieden dan alleen deze drie Indonesische restaurants.

https://restoranto.com/indonesische-restaurants-den-haag/