Cenc computers
Woningen

Ramen en deuren west-vlaanderen

 

Geluidsoverlast heeft in grote steden de status van milieuprobleem aangenomen.
Overmatige geluidsoverlast van een stad is destructief voor de mens.
Akoestische irritatie hoopt zich op en veroorzaakt soms onomkeerbare gevolgen:

– neurologische aandoeningen;
– duizeligheid;
– verbijsterend;
– verstrooidheid.

Onaangenaam? Zou nog steeds!

Het is bijna onmogelijk om zich te isoleren van lawaai op straat, maar het is mogelijk om zonder problemen het comfort en de stilte in huis te verbeteren!

Vaak maken velen bij het kiezen van ramen met verhoogde geluidsisolatie de volgende fouten:

– ze concentreren zich op het profiel en vergeten het raam met dubbele beglazing, hoewel het ongeveer 80% van het volledige raamoppervlak beslaat;

– of ze zijn van mening dat hoe meer glas er in een glazen unit zit, hoe stiller het zal zijn in de kamer. Maar dit is slechts gedeeltelijk waar.

Om de beste prestaties te bereiken, is in feite een combinatie van factoren nodig, namelijk: maak een keuze ten gunste van glazen met verschillende diktes en afstandskaders met verschillende breedten ertussen, kies een breder profiel en vergeet de fittingen niet !

In dit geval zorgen hoogwaardige fittingen voor de beste klemming van de vleugel, waardoor het binnendringen van verschillende soorten geluid wordt uitgesloten!

Mythe 1. Kunststof ramen verstoppen de opening en “ademen niet”

Moderne constructies zijn uitgerust met hoogwaardige fittingen en afdichtingsrubber rond de vleugel en de omtrek van het frame, met uitzondering van het binnendringen van tocht in de kamer. Voor een gebruiker die niet aan zo’n krapte gewend is, lijkt het er in eerste instantie op dat het appartement benauwd is geworden. Vergeleken met oude houten kozijnen die ademden dankzij scheuren en gedroogd hout, laten kunststof ramen de lucht echt niet door. Om benauwdheid te voorkomen en voor frisse lucht te zorgen, is het noodzakelijk om de kamer minstens 2 keer per dag 15 minuten te ventileren. Nieuwe houten ramen ademen ook niet natuurlijk. Het oppervlak van het frame is behandeld met speciale impregnaties en vernissen, waardoor de wind niet door de poriën gaat. Houtproducten hebben dagelijkse ventilatie nodig voor een comfortabel binnenklimaat.

Mythe 2. Kunststof ramen zijn niet milieuvriendelijk

Algemeen wordt aangenomen dat kunststof constructies gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Meestal reageert de koper op de vermelding van lood in het PVC-profiel. Voor stijfheid, sterkte, langere levensduur, mooie uitstraling, betrouwbare bescherming tegen vochtopname, zijn er verschillende stabilisatoren aan het kunststof toegevoegd. Deze additieven kunnen op lood gebaseerde of calcium-zinkverbindingen zijn. Alleen de samenstelling van het materiaal omvat niet het lood zelf, maar de samenstelling ervan, die absoluut geen invloed heeft op de menselijke gezondheid. Hetzelfde eetbare zout is natriumchloride. Als we het zouden hebben over het feit dat zout uit chloor bestaat, zouden we het dan eten? Maar de verbinding verschilt opvallend van het chemische element zelf. Hetzelfde geldt voor profieladditieven. De veiligheid van kunststof is al lang bestudeerd en bewezen. We gebruiken dit materiaal elke dag zoals een tandenborstel, glazen, borden. Babyflesjes zijn gemaakt van plastic en zelfs in de geneeskunde kan men niet zonder, dezelfde vaten voor donorbloed zijn gemaakt van PVC.

Ramen en deuren west-vlaanderen

Ramen En Deuren Pvc Moere

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0093-kosten-van-ramen-en-deuren.html