Cenc computers
Horeca

Barista in huren voor op jouw evenement?

Opzoek naar een barista voor op jouw evenement? Onze medewerkers zijn niet alleen goed in het zetten van koffie, maar ook nog eens super gezellig. Ze zijn intern getraind maar hebben van zichzelf altijd al een glimlach bij het uitserveren. Benieuwd hoe het nou allemaal precies zit? Kijk dan snel even op de website van Bar Company.

Hoe goed is onze barista?

Niet alleen hebben wij 1 goede barista, wij hebben alleen maar goede barista’s. Onze medewerkers zijn niet alleen intern getraind maar hebben ook een master class gehad bij onze persoonlijke brander. Geloof je me niet? Bekijk dan vooral het filmpje hier.  Naast de professionaliteit vinden wij het uitserveren misschien nog wel belangrijker. Want wie wordt er nou niet blij van iemand die je een heerlijke verse kop koffie geeft met een grote glimlach? We vinden het dus vooral belangrijk dat de mensen het naar hun zin hebben. Daarnaast leveren we ook zeker een stukje kwaliteit. De bonen zijn speciaal voor ons samengesteld en we nemen professioneel apparatuur mee. Het is ook mogelijk om een volledige bar te huren met een barista. We komen dan lekker op tijd zodat we alles zelf kunnen opbouwen, een verse kop koffie kunnen schenken, daarna bouwen we weer af en rijden we weer naar huis.

De lekkerste koffiebonen

Je leest het inderdaad goed, wij hebben een speciale blend die voor ons en alleen ons is samengesteld. Samen met Brink Coffee Roasters hebben wij een aantal soorten bonen bij elkaar gevoegd om een heerlijke en speciale smaak te creëren. Zo verrast je dus echt je gasten! Ben je nou helemaal overtuigt na dit verhaal? Wacht dan niet en vraag hier een offerte aan.

https://www.barcompany.nl/