Cenc computers
Bedrijven

Tegenwoordig kan je pokemon ook online spelen

Het woord Pokemon zorgt bij bijna iedereen voor een flashback naar de jaren 90. In deze tijd werd de serie en het spel binnen no time populair. Overal waar je keek was wel iets van Pokemon te vinden. Al snel volgde er een tv serie en niet veel later kwam er zelfs een pokemon spel op de markt. De serie bleef zich maar ontwikkelen en tegenwoordig worden er nog steeds nieuwe spellen ontwikkeld en nieuwe afleveringen gemaakt voor de serie. Pokemon is nog lang niet afgelopen en dat blijkt maar goed.

Pokemon go en bij behorende pokedex een nieuwe manier van spelen

Deze app slaagde erin om iedereen massal van hun computer of spelcomputer weg te halen en in plaats daarvan naar buiten te sturen. Jong en oud gingen massaal buitenspelen om Pokemon te vangen. Met de ingebouwde pokemon pokedex konden de gevangen Pokemon met elkaar worden vergeleken en kon er zelfs tegen elkaar gestreden worden. Het lukte hierdoor om Pokemon weer bij een groot publiek aantrekkelijk te maken en ervoor te zorgen dat meer mensen interesse in de serie gingen tonen. De wijze waarop dit gedaan werd was uniek en mede daardoor kreeg het spel enorm veel aandacht

Online Pokemon spelen

De Pokemon Go hype is nu al een tijdje voorbij. Minder mensen gingen het spel spelen en op dit moment wordt het spel alleen nog gespeeld door een aantal fanatiekelingen. Toch bestaan er nu nog steeds alternatieven waar mensen gebruik van kunnen maken. Onder andere een online Pokemon game bestaat waarin spelers verschillende regio’s kunnen verkennen. Pokemon online is gratis te spelen en zeer populair bij een vrij brede doelgroep.

https://www.pokemonstad.nl/pokedex/