Cenc computers
Woning en Tuin

Wat zijn de woningtrends van 2021?

Wat is er belangrijk aan een woning en wat zijn de trends voor 2021 op het gebied van wonen en de inrichting van de woning?
Hieronder een paar trends die dit jaar hoge ogen gaan gooien.

Automatische deuren
Automatisering van gebouwen, zowel voor woningen als bedrijven, speelt een steeds grotere rol dit jaar. Door de aanhoudende corona crisis willen mensen zo veel mogelijk aanraken om verspreiding van het virus te voorkomen, daarom kiezen steeds meer bedrijven en particulieren voor automatische deuren, zodat men door kan lopen zonder de deur daadwerkelijk aan te hoeven raken.

Dakonderhoud
Een goede basis van de woning is zeer belangrijk, daarbij speelt ook het onderhoud van het dak een belangrijke rol. Zeker met de veranderende weersomstandigheden en de huidige sneeuw en kou kunnen scheurtjes in daken ontstaan, waar vocht tussen kan komen dat zich weer uitzet en daardoor het dak kan beschadigen. Zorg daarom voor tijdig dakonderhoud, zodat er niet later alsnog dakrenovatie nodig is om alles weer in orde te krijgen.

Eiken tafels
Eiken tafels, zoals een boomstamtafel, zijn helemaal in de mode dit jaar. Mensen zitten veel meer thuis in de huidige omstandigheden en willen daarom graag meer van de natuur in huis halen. Bovendien kijken ze nu elke dag tegen het oude meubilair aan, dat ze graag willen vervangen voor een nieuwe look en uitstraling in de woonkamer. Op een prachtige eiken tafel kan men niet alleen gezellig samen eten, maar overdag kan er ook nog eens hard aan worden gewerkt op de laptop.