Cenc computers
Image default
Aanbiedingen

Schaakklok kopen bij Schaakkoning

Bij De Schaakkoning koop je eenvoudig een nieuwe schaakklok. In het assortiment vind je veel verschillende varianten. Alles is op voorraad, van analoog tot digitaal en van amateur tot professioneel. De juiste klok voor jou zit er sowieso bij. 

Waarom een schaakklok kopen?

Een schaakklok kopen is de eerste stap naar een professionelere manier van spelen. De schaakklok is namelijk een apparaat waarbij de tijd die spelers hebben wordt bijgehouden. Zo krijgt elke speler evenveel tijd om te bedenken welke zet er moet worden gedaan. De schaakklok heeft twee uurwerken, waarvan er afwisselend een gaat lopen. Voor het begin van de partij wordt de klok voor beide spelers ingesteld op een bepaalde tijd. Deze tijd bepaalt hoe lang elke speler kan nadenken over de volgende zet. Zodra de speler zijn of haar zet heeft gedaan, wordt de klok ingedrukt en begint het uurwerk van de andere speler te lopen. Wil je ook je spel professionaliseren, dan kun je het beste een schaakklok kopen die degelijk is en lang meegaat. Voor advies over de beste schaakklok kun je bij De Schaakkoning terecht. 

Schaakspellen

Naast schaakklokken, kun je bij De Schaakkoning natuurlijk ook andere dingen kopen die met schaken te maken hebben. Zo kun je hier bijvoorbeeld complete schaakspellen kopen, losse borden, stukken, schaakcomputers en nog veel meer. Met schaken doe je veel vaardigheden op, zoals logisch denken, problemen oplossen, rekenvaardigheden en ruimtelijk inzicht. Het spel wordt steeds populairder, ook onder studenten. Voor studenten zijn er zelfs speciale schaakclubs, waarbij er ook toernooien worden georganiseerd. Oefen jij ook voor competities? Koop dan snel een schaakspel in de webshop en oefen zo veel mogelijk. Schaakverenigingen kunnen bij De Schaakkoning ook terecht voor de koop van meerdere schaakspellen in één keer. Neem daarvoor contact op. 

Speciale edities

Ben jij meer een hobby schaker en vind je het leuk om meerdere spellen te spelen? Dan kun je er ook voor kiezen om een spellendoos aan te schaffen. Er is bijvoorbeeld een spellendoos die wordt geleverd met een schaak- en damspel. Er zijn echter nog veel meer variaties mogelijk. Kijk daarvoor op de website.