Cenc computers
Zakelijke dienstverlening

Shiftbase software op maat

Voor de een is het de leukste klus die er bestaat. Een ander kan er totaal geen plezier aan beleven: de personeels administratie. Hoe dan ook, het moet wel gebeuren. Iedere maand opnieuw. Om de werkzaamheden overzichtelijker te maken heeft Shiftbase een speciaal alles-in-één-softwareprogramma ontwikkeld. Dit administreerpakket wordt al in veel branches gebruikt. Van recreatie tot transport en van horeca tot productie. Wat kun je allemaal doen in Shiftbase? We maken een opsomming voor je:

-het werkrooster maken;

-vakantie uren en ander verlof bijhouden;

-een prikklok integreren;

-communiceren via de app.

Shiftbase is zo ontworpen dat het op alle mogelijke devices goed leesbaar is: een desktop, laptop, tablet en smartphone. Als verantwoordelijk planner kun je het programma dus 24/7 op de zaak, thuis en onderweg openen. Roosterverzoekjes verwerk je direct. Medewerkers beschikken zo snel als mogelijk over het nieuwe rooster en het akkoord op hun vakantieaanvraag.

Binnen Shiftbase is in één oogopslag te zien wie er op welke dag aan het werk zijn. De verschillende personeelsleden worden aangeduid met twee letters (van voor- en achternaam) en in een bepaalde kleur. Zichtbaar is ook van hoe laat tot hoe laat iemand aanwezig is. Dit overall inzicht maakt dat je prima vinger aan de pols kunt houden wat de personeelskosten betreft. Een dubbele inroostering haal je er gemakkelijk uit, net als een tekort. Het programma is gebruikersvriendelijk. Alle tabbladen en tools zijn uitgebreid getest en ze blijken perfect te werken. Je kunt diensten, roosters en medewerkersgegevens eenvoudig heen en weer slepen. Al met al zul je veel tijd over hebben als je overstapt op Shiftbase!

Tot slot twee voorbeelden van bedrijven die Shiftbase gebruiken en daar zeer tevreden over zijn. De Echte Bakker, een overkoepeling van rond de 230 traditionele bakkerijwinkels die stuk voor stuk aan een aantal minimum kwaliteitseisen voldoen. Ageras Security & Services. Dit Purmerends bedrijf levert vakmensen voor dag- en nachtbewaking en beveiliging. Ageras is ook erkend leerbedrijf, oftewel er worden vakmensen opgeleid.

https://www.shiftbase.com/nl/