Cenc computers
Image default
Electronica en Computers

Leverancier van accessoires voor laptops zoals een laptopstandaard

Door de groeiende behoefte aan accessoires voor laptops, zoals een laptopstandaard, telefoons en tablets, te combineren met een grote passie voor ondernemen, heeft R2B Store zich binnen korte tijd als sterke speler kunnen vestigen binnen deze markt. R2B Store is ontstaan uit een groep vrienden die hun gezamenlijke kennis hebben ingezet om dit online bedrijf in accessoires tot een succes te maken. Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke kernwoorden binnen deze onderneming. De accessoires die geleverd worden, moeten hier absoluut aan voldoen.

Kwaliteit van producten en diensten

Iedereen die een product online bestelt, wil dat deze aan een aantal eisen voldoet. De kwaliteit van het product moet hoog zijn. Op het moment dat je accessoires koopt voor je telefoon, laptop of tablet, is dat een eerste vereiste. Deze moeten gemaakt zijn voor intensief gebruik en niet direct sneuvelen. Bij dit bedrijf staan de medewerkers garant voor de levering van accessoires met een hoge kwaliteit. Niet alleen voor het product zelf, maar ook voor het hele koop- en leverproces. De totale klantbeleving staat hoog in het vaandel. Een snelle levertijd van bijvoorbeeld een bestelde laptopstandaard is bij deze accessoires essentieel. Ook de bezorging en het retourproces van bijvoorbeeld een laptopstandaard gebeurt geheel kosteloos. Mocht je meer informatie nodig hebben voordat je een bestelling wilt doen, dan kan je gebruik maken van de meedenkende klantenservice om zo de juiste accessoires te kunnen bestellen.

Uitbreiding assortiment accessoires

Het bedrijf is aanvankelijk begonnen met de levering van telefoonhouders die wél bleven plakken aan het raam en goed bleven klemmen in het ventilatierooster. De resultaten op dit vlak logen er niet om en zorgden voor een uitbreiding in andere accessoires voor laptops. Zeker in de tijd van thuiswerken was er veel vraag naar ergonomische laptopstandaarden en dit bedrijf wilde ook bij deze accessoires een stuk kwaliteit naar voren brengen. Inmiddels is het assortiment nog verder uitgebreid en dit zal in de toekomst niet anders zijn. Accessoires zijn er op vele fronten te vinden, en alles in lijn van de huidige producten kan ongetwijfeld worden toegevoegd aan het huidige assortiment.

https://www.r2bstore.nl/