Cenc computers
Image default
Aanbiedingen

Laminaat

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer in je woning. Zet dan eerst alle punten op een rij over welke eisen je aan de nieuwe vloer stelt. Zoek je bijvoorbeeld een vloer die onderhoudsvriendelijk is en jarenlang mooi blijft. Dus een vloer die bestand is tegen jullie leefstijl. Een vloer die past bij je interieur maar toch betaalbaar is?  Denk dan eens aan laminaat. Het is de meest verkochte vloerbedekking de laatste jaren. Ga je naar een speciaalzaak dan zie je dan er enorm veel keuze in laminaatvloeren is. Zo is er voor elke leefstijl, smaak en budget wel een mooie vloer te vinden.

Wat Is laminaat?

Laminaat is een praktische vloer, dat wil zeggen dat de vloer bijzonder onderhoudsvriendelijk is. Dit komt door de slijtvaste toplaag van kunststof die de vloer beschermd. Een laminaatplank is opgebouwd uit een drager, meestal van HDF. Aan de drager zit ook het klik systeem. Hierboven op zit een fotoprint. Meestal is dit een houtprint, maar je ziet ook natuurtegelprints, betonprints, leerprints, fantasieprints ect. Daar overheen zit de toplaag, de beschermlaag. Deze kan egaal zijn maar ook met een reliëf. Dit reliëf, ook wel profiel genoemd, komt vaak overeen met de print. Zo heeft een houtlook laminaat de voelbare structuur die overeen komt met de onderliggende houtnerven en noesten. Door de moderne technologie is laminaat nagenoeg niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer of tegelvloer.

De kwaliteitsklassen van laminaat

Laminaat kwaliteitsklassen maken duidelijk waar het laminaat geschikt voor is. Zo is er laminaat dat geschikt is voor bijvoorbeeld licht huishoudelijk gebruik zoals een bovenverdieping met slaapkamers. Daarnaast is er laminaat dat geschikt is voor intensief huishoudelijk gebruik, zoals woonkamer, keuken en hal. Naast huishoudelijk gebruik zijn er ook nog vloeren voor commercieel gebruik. Deze vloeren kunnen gebruikt worden in kantoorruimtes, winkels en showrooms.

Welke laminaat is geschikt voor jou?

Natuurlijk is de uitstraling van de vloer belangrijk, maar ook de juiste klasse kopen. Alleen zo koop je een vloer die ook jaren lang mooi zal blijven. Er zijn gladde laminaatvloeren en vloeren met een v-groef. Hierbij zijn de vloerdelen dus duidelijk te onderscheiden. Dit is natuurlijk een kwestie van smaak. Een laminaat vloer met een voelbare structuur is prettiger als er huisdieren, zoals hond of kat in de woning lopen. Maar dit reliëf geeft laminaat ook een natuurlijk uitstraling. Denk aan de nerfstructuur bij een laminaat met houtprint. Of het reliëf van een leisteentegel. Laminaat kopen is dus hoofdzakelijk een kwestie van smaak. Want voor elk interieur is er wel een passend laminaat te koop.

Goedkope laminaatvloeren bij een specialist kopen

Ben je op zoek naar een mooie laminaatvloer die ook nog eens betaalbaar is? Ga dan naar de showroom van Bebo Parket in Vriezenveen. Hier vind je een enorm assortiment laminaatvloeren. De nieuwste trendvloeren worden hier verkocht. Naast een groot basis assortiment ligt de outlet vol met mooie partijen, speciaal voor de consument ingekocht. Omdat alles uit voorraad leverbaar is kun je de vloer met de randartikelen direct meenemen, of later laten bezorgen. Ben je zelf niet zo handig dan kan de vloer ook voor je gelegd worden.  De verkopers zorgen ervoor dat je een laminaatvloer koopt die bij jouw leefstijl past, zodat je ook weet dat de vloer jarenlang mee zal gaan.

 

https://www.beboparket.nl/