Cenc computers
Image default
Bedrijven

Koop Mijn Bus voor verkoop van bestelwagen

Verkoop van de bestelwagen via Koop Mijn Bus

Wil jij jouw bestelwagen verkopen? Dat kan natuurlijk zoals je dat altijd al gewend bent, maar je kunt voor de verkoop bestelwagen ook contact opnemen met Koopmijnbus. Zij kopen jouw bestelwagen, zonder extra kosten en zonder gedoe. Ze komen de bestelwagen gewoon bij jou thuis ophalen en betalen ter plekke contant of op jouw rekening. Je kunt de bestelwagen zeer eenvoudig aanmelden via de website. Je hebt dan al binnen een paar werkdagen een passend bod ontvangen. Ga je akkoord? Dan wordt de bestelwagen gewoon opgehaald, je hoeft deze niet zelf weg te brengen.

Snel en zonder gedoe verkopen

Het grote voordeel van Koop Mijn Bus is dat ze de bestelwagen zonder gedoe of extra kosten van jou overkopen. Hierdoor kun je de wagen zeer snel verkopen. Je kunt de bestelwagen gewoon aanmelden via hun website. Voer het kenteken in en beantwoord enkele vragen. Je kunt direct aangeven wat je er voor wilt hebben. Vul ook de contactgegevens in, dan kunnen ze snel contact met je opnemen. Al binnen een paar werkdagen krijg je een vrijblijvend bod. Dit hoef je dus niet te accepteren, als je het er niet mee eens bent. Laat binnen vijf dagen weten of je akkoord gaat. Ze zorgen dan dat het geld direct op jouw rekening staat.

Kijk op de website van Koopmijnbus

Klaar voor de verkoop van de bestelwagen? Kijk dan direct op de website van Koopmijnbus om de wagen aan te melden voor verkoop. Binnen enkele dagen kun je deze dan al kwijt zijn, voor een nette prijs. Mochten er na het controleren en vrijwaren nog gebreken blijken, is dit niet voor jouw rekening maar voor de rekening van Koopmijnbus. Neem direct contact met ze op via hun website!

https://koopmijnbus.nl/