Cenc computers
Image default
Bedrijven

Mooi vakantiepark in Voorthuizen

Heerlijke vakantie gehad op Park Florinata

Met mijn man ging ik er even heerlijk tussenuit. Zonder onze kinderen! We wonen in de buurt van Amersfoort en wilden graag naar een natuurgebied in Nederland waar we nog niet zijn geweest. Dat werd de Veluwe, ook nog eens een natuurgebied dat redelijk bij ons in de buurt ligt. Na wat zoeken naar vakantieparken op het internet kwamen we uit bij Park Florinata, een vakantiepark in Voorthuizen. Op de foto’s zag het er schitterend uit en de prijzen waren niet eens zo hoog voor een weekend in september.

Huize Floritata

We namen ons intrek in een prachtig karakteristieke vakantiewoning met de toepasselijke naam: Huize Florinata. Het is een vrijstaand Rijksmonument dat van alle gemakken voorzien is. De vakantiewoning biedt volop ruimte en privacy aan twee personen. Er is een privé-terras, moderne keuken met alle benodigde apparatuur, luxe badkamer, sfeervolle woonkamer met open haard en een groene oase als tuin. Het is echt genieten in Huize Florinata. We hadden het onwijs naar ons zin en alles was perfect geregeld op het vakantiepark.

Wandelen en fietsen op de Veluwe

We genoten van de prachtige natuur, hebben heerlijk gewandeld en gefietst op de Veluwe en ontspannen gezeten op de vele terrassen in hele gezellige plaatsen. Het was een top weekend, we kwamen geheel tot ons rust en waren weer helemaal opgeladen voor de nieuwe werkweek en het drukke gezinsleven.

Vakantiepark in Voorthuizen

Park Florinata heeft een rijke historie en ligt verscholen op de Veluwe en in de luwte tussen de bossen. Het vakantiepark in Voorthuizen presenteert zichzelf als een karaktervolle en rustgevende oase. En dat is precies wat je merkt als gast, het voelt alsof we alleen op de wereld waren met alleen konijnen, eekhoorns en vogels om ons heen. Ik kan Park Floritana zeker aanraden aan andere mensen, het is een uniek stukje gebied in een schitterende omgeving. De parkeigenaren zijn super vriendelijk en onwijs gastvrij. Bekijk het aanbod op de website.