Cenc computers
Image default
Cadeau

Gadget cadeautjes voor sinterklaas of kerst

De laatste maanden zijn aangebroken. Misschien ben je al bezig met het verzinnen van cadeautjes voor sinterklaas, of kerst. Het is natuurlijk lastig om iets bedenken, dit vinden wij zelf ook altijd. Toch proberen we je met dit artikel wat inspiratie te geven, dan weet jij precies wat je moet geven (of vragen). 

Een Google Home speaker

Tegenwoordig niet meer weg te denken uit een smart home: de Google Home speaker. Deze slimme assistent helpt je overal mee, je hoeft het enkel te vragen. Lichten aan, lichten uit, verwarming aan, tv aan, tv uit, je kan het zo gek niet bedenken en Google kan je vast wel helpen. Naast Google zijn er tegenwoordig nog wel meer merken waar je uit kan kiezen als het gaat om een slimme speaker, denk bijvoorbeeld aan de Alexa of Siri. Toch is Google Home op dit moment nog de meest gangbare van het stel.

Smartwatch van je favoriete merk

Smartwatches zijn er in alle soorten en maten. Van goedkoop naar erg duur, je hebt ze er allemaal wel tussen zitten. De ene ziet er wat mooier uit en de andere heeft weer meer functies. Als je door de bomen het bos niet meer ziet, wat wij ons goed kunnen voorstellen, dan kan je altijd even googelen op ‘beste smartwatch dames’ of ‘beste smartwatch heren’. Maar net waar jij op zoek naar bent. Dan krijg je (als het goed is) een selectie van de beste smartwatches van dit moment.

Draadloze oortjes

Eigenlijk zou in onze ogen iedereen wel een paar draadloze oortjes moeten hebben. Het klooien met die draad is echt iets van 10 jaar geleden. Het leven wordt zoveel makkelijker met draadloze oortjes. Ken je nog iemand die rondloopt met bedrade oortjes? Geef ze dan een paar Bluetooth oortjes. Of ben jij zelf deze persoon? Zet deze dan bovenaan je verlanglijstje!

Portable oplader voor je smartphone

Als we het toch over overbodige draadjes hebben, wat denken jullie van een draadloze oplader? Dit zal ook een verrijking van je leven zijn. Al moet die draadloze oplader wel met draad nog verbonden zijn aan je stopcontact, toch is het een handige gadget. Daarnaast is deze gadget leuk als cadeautje met wat minder budget. Helemaal mooi is het als je je een oplaad plateau hebt, dan kan je namelijk je smartphone, draadloze oortjes en je smartwatch in één keer opladen. Hoe top is dat?

Nog aanvullingen?

Heb je nog aanvullingen op deze lijst, laat het ons weten! Wij staan zeker open voor nog meer leuke gadget cadeaus. Stuur even een berichtje naar de redactie, of laat het weten in de commets.