Cenc computers
Image default
Tuin en buitenleven

Eén bedrijf voor het betegelen van uw tuin en het kappen van een boom

Egalisee Bestratingen is een professional op het gebied van bestratingswerkzaamheden en tuinklussen zoals bomen kappen Breda. Elke boom heeft onderhoud nodig om gezond te blijven. Toch kan er een moment komen dat een boom gekapt moet worden. Bijvoorbeeld als hij te oud of te ziek is of in de weg staat. Het kappen van een boom is specialistisch werk; er zijn professionele gereedschappen voor nodig. Bij het kapproces wordt in fases gewerkt. Zo wordt voorkomen dat de boom verkeerd wordt gekapt en / of op een ongewenste plek terechtkomt. De boomstronk inclusief wortels die overblijft, haalt het Egalisee-team ook weg. Afhankelijk van de grond is dit een relatief eenvoudig of juist behoorlijk ingewikkeld karwei. Er wordt gebruikgemaakt van een graafmachine of een stobbenfrees. 

Zeer ervaren in het leggen van sierbestrating

Als het om sierbestrating Breda gaat, is Egalisee zeer ervaren. U bent bij deze firma niet gebonden aan één bepaalde soort tegel. U kunt onder meer kiezen uit de volgende modellen:

–        gunstig geprijsd betonsteen;
–        half verhard, met name geschikt voor de oprit;
–        duurzaam en kleurvast hardsteen;
–        eenvoudig te onderhouden, stijlvolle keramische tegels;
–        Schellevis open structuurtegels.

Schellevis is de naam van die bekende oer-Hollandse siertegel in grijstint. De tegels komen uit de Schellevis fabriek in Dussen vlakbij nationaal park De Biesbosch. Een Schellevis tegel is onderhoudsarm en kan goed tegen het wisselvallige Nederlandse weer. De tegels worden op milieuvriendelijke wijze gemaakt. Concreet betekent dit dat het materiaal volledig recyclebaar is en dat er bij de fabricage geen gevaarlijke / schadelijke stoffen vrijkomen.

In contact komen met Egalisee

Wilt u Egalisee inschakelen voor het kappen van een boom of het aanleggen van een terras? U kunt het bedrijf online benaderen door het contactformulier in te vullen op www. egaliseebestratingen.nl. Geeft u er de voorkeur aan langs te gaan om een en ander te bespreken, te bellen of te mailen. Het is allemaal mogelijk. Dit zijn de contactgegevens.

Egalisee Bestratingen Bagvensestraat 77 4839 AE Breda
telefoonnummer Bas Beekers: 06-38932453
telefoonnummer Anton Baremans: 06-53650609
email: info@ egaliseebestratingen.nl

https://www.egaliseebestratingen.nl/