Cenc computers
Image default
Aanbiedingen

De beste zakelijke pc’s

Het is niet eenvoudig om de beste zakelijke computer voor uw behoeften te kiezen, en er zijn talrijke aspecten waarmee u rekening moet houden. In dit artikel vindt u een overzicht van de beste zakelijke desktop-pc’s die u kunt kopen. Het gaat hierbij dus niet om de High end Game PC’s

Om te beginnen zijn desktop-pc’s veel krachtiger dan zelfs de krachtigste zakelijke laptops, en ze zijn ook aanzienlijk minder duur. Bovendien zijn deze zakelijke pc’s, tenzij u een all-in-one computer aanschaft, zeer eenvoudig open te maken en te upgraden, waardoor ze aanzienlijk toekomstbestendiger zijn dan laptops of smartphones, die al na een paar jaar verouderd kunnen zijn.

Dell OptiPlex 3050 Micro

Dell is een bekend en gerespecteerd merk bij veel mensen, die in de zakelijke wereld werken. Bij een Dell ben je verzekerd van kwaliteit en een goedgebouwd product. De Dell OptiPlex 3050 Micro heeft een goede basis die gemakkelijk aangepast kan worden naar uw wensen.

Apple iMac

Ondanks het feit dat de laatste update van de iMac 27-inch nog maar een jaar geleden kwam, kon Apple het niet laten om de lat nog hoger te leggen met de opvolger voor 2022. De specificaties van dit model zijn sterk verbeterd, en de webcam en microfoons hebben een upgrade gekregen voor een aangenamere ervaring. Veel mensen werken tegenwoordig vanuit huis, en dit lijkt de beste all-in-one pc te zijn die je kunt kopen zonder veel ruimte in beslag te hoeven nemen in je huidige woning. Toegegeven, het algemene ontwerp is in jaren niet aangepast, waardoor het een beetje gedateerd lijkt, maar als kracht je eerste prioriteit is, is dit de beste zakelijke PC voor jou.

Microsoft Surface Studio 

Als u op zoek bent naar een niet-Apple all-in-one computer die zeer krachtig is en toch een aantrekkelijk design heeft, dan is de verbazingwekkende Surface Studio van Microsoft de computer voor u. Er hangt een prijskaartje aan, maar als je in de creatieve sector werkt, zul je voor de bouwkwaliteit en prestaties nergens anders heen willen.

iMax Pro van Apple

De iMac van Apple is altijd al een favoriet van ons geweest, en nu is er de iMac Pro, een professioneel georiënteerde versie op werkstation niveau. Met een keuze uit krachtige Intel Xeon W-processors, ruim voldoende RAM en veel grafische verwerkingskracht is dit een zeer krachtige all-in-one met geavanceerde technologie. Dit alles is ondergebracht in een klassiek Apple ontwerp. De iMac Pro is een van de beste zakelijke pc’s die je voor geld kunt kopen, als je het budget ervoor hebt.

Mac Mini (Apple)

Als je hem bij een derde partij koopt, is de pc van Apple veel goedkoper. Zelfs in vergelijking met de concurrentie slaagt hij erin een Intel Core i5-processor, betere grafische voorzieningen, Thunderbolt 2 en een hele reeks andere poorten in een doos te proppen die slechts 36 mm dik is en gemakkelijk op een A4’tje past.

Dell OptiPlex 3020

De Dell Optiplex-lijn zou veel van uw aandacht moeten krijgen als u een betrouwbaar pc-systeem nodig hebt dat dag in dag uit werkt. De 3020 serie is opgebouwd rond een eenvoudig micro-tower systeem dat wordt geleverd met Windows 7 Pro 64-bit en een gratis upgrade naar Windows 10 Pro. Deze oplossing bevat alles wat u nodig hebt om uw bedrijf van start te laten gaan, terwijl u naar behoefte ook kunt uitbreiden.

Meer van dit soort zakelijke pc’s zien? Meer op computerbestel.nl