Cenc computers
Image default
Dienstverlening

Snel bellen met de Marktplaats klantenservice

Heb je vragen over een van de services die wordt aangeboden op de populaire website Marktplaats dan kan je via de website van KlantenserviceDirect gemakkelijk contact opnemen met de klantenservice van Marktplaats. Hoe belangrijk de vraag ook is, hoe groot of klein, via de klantenservice over de telefoon word je altijd een stuk sneller geholpen dan over de E-mail. Lees hier hoe je Marktplaats kunt bellen en je vraag kan stellen. 

Gemakkelijk contact opnemen met klantenservice

Tegenwoordig hebben websites steeds vaker een chatroom waardoor de klantenservice bellen een stuk minder wordt gebruikt. Daarom hebben sommige websites het nummer van een klantenservice op een moeilijk te vinden locatie op de website. Het kan soms best veel tijd kosten om dit nummer te vinden. KlantenserviceDirect heeft dit probleem opgelost. Door alle nummers van klantenservices van belangrijke bedrijven op een rijtje te zetten kan je gemakkelijk verbinden met het bedrijf waar je een vraag over hebt. 

Ben je benieuwd hoe de Gelijk Oversteken functie werkt op Marktplaats? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice om een antwoord te vinden op deze vraag. Dit kan ook met andere vragen zoals hoe je een advertentie hoger in de rangschikking krijgt en of dit eventueel geld kost. Voor al deze vragen kan je gemakkelijk terecht bij de telefonische klantenservice van Marktplaats. 

Een antwoord krijgen op een vraag via de E-mail kan soms een tijdje duren, soms wel een dag of twee. Telefonisch word je direct geholpen op een persoonlijke manier door een medewerker van het bedrijf. Daarom is het in veel gevallen een stuk handiger om telefonisch contact op te nemen. In het geval van je account beveiligen of hulp hierbij is het nog een stuk handiger omdat er persoonlijke gegevens moeten worden besproken. Maak gebruik van de service van KlantenserviceDirect en neem snel contact op met de klantenservice van Marktplaats. 

Het nut van KlantenserviceDirect

Door een website te hebben waar alle nummers van klantenservices van grote bedrijven op een rijtje staan hoef je nooit meer te zoeken voordat je contact op kan nemen. Je hoeft alleen naar de website van KlantenserviceDirect te gaan, het bedrijf in te typen waar je naar op zoek bent en alle gegevens komen op een rijtje voor je te staan. Dit is inclusief het telefoonnummer van de klantenservice.

Ook kun je het centrale nummer bellen van KlantenserviceDirect. Een medewerker van de website verbind je direct door met de klantenservice waar jij hulp van nodig hebt. Zo hoef je voor alle klantenservices maar een nummer op te slaan: het nummer van KlantenserviceDirect. Dit bespaart een hoop tijd en moeite. Je hoeft niet meer te zoeken naar de nummers. Bekijk de blog van KlantenserviceDirect voor meer informatie.

https://klantenservicedirect.nl/