Cenc computers
Electronica en Computers

Bij deze webshop slaag je zeker voor een goede refurbished iPhone

Zoek je een goede refurbished iPhone? Ga dan eens naar de webshop van fonu.nl. Deze webshop is namelijk gespecialiseerd in refurbished smartphones. Ze weten precies waar ze op moeten letten om ervoor te zorgen dat de telefoon uitstekend functioneert. Voordat de gebruikte smartphones in de verkoop gaan, worden ze aan een strenge keuring onderworpen. Hierbij worden de telefoons grondig nagekeken en waar nodig gerepareerd. Vervolgens worden ze professioneel gereinigd. Pas dan worden de smartphones verkocht in de webshop. Hierdoor weet je zeker dat je een exemplaar koopt dat er zo goed als nieuw uitziet, perfect functioneert en nog jaren meegaat.

Kies uit verschillende smartphones met elk twee jaar garantie

Naar wat voor refurbished iPhone ben je op zoek? In het ruime aanbod van fonu.nl vind je het zeker. Je hebt in deze webshop namelijk de keuze uit verschillende modellen, kleuren en opslagcapaciteiten. Welke telefoon je hierbij ook kiest, je ontvangt altijd twee jaar garantie op je aankoop. Deze is onder andere van toepassing op het scherm, de speakers en de bel- en oplaad-functionaliteit. Hierdoor weet je zeker dat je nog een tijd vooruit kunt met je nieuwe telefoon. Twee jaar garantie is zelfs meer dan je bij sommige nieuwe telefoons ontvangt!

Profteer van uitstekende service bij problemen met je refurbished telefoon

Doet zich onverhoopt een probleem op met de refurbished iPhone die je bij fonu.nl hebt gekocht? Dan verlenen ze uitstekende service. Je kunt de telefoon dan namelijk kosteloos naar het bedrijf terugsturen voor reparatie. Deze reparatie wordt vervolgens in twee à drie werkdagen uitgevoerd. Kunnen ze binnen deze tijd het probleem niet voor je oplossen? Dan sturen ze een nieuwe refurbished telefoon op. Hierdoor hoef je nooit lang op je telefoon te wachten en dat is wel zo prettig. Kies daarom voor uitstekende kwaliteit en service en bestel je refurbished iPhone bij fonu.nl!

https://www.fonu.nl/