Cenc computers
Groothandel

Betrouwbare hulpmiddelen in de zorg van hoogwaardige kwaliteit

Hulpmiddelen in de zorg maken het leven van zowel artsen als patiënten makkelijker. Deze hulpmiddelen hebben een directe invloed op het leven van personen en daarom is het belangrijk om betrouwbare producten van hoogwaardige kwaliteit aan te schaffen. Hiervoor kunt u het beste terecht bij een echte specialist zoals A. Vos & Zoons. Dit bedrijf verkoopt en verhuurt diverse hulpmiddelen voor in de zorg. Dit zijn hulpmiddelen voor artsen en verpleegkundigen, maar ook hulpmiddelen voor particulier gebruik.

Diverse soorten hulpmiddelen

Er bestaan allerlei soorten zorghulpmiddelen die patiënten thuis of tijdens de revalidatie helpen. Voorbeelden van producten zijn mitella’s, lichttherapielampen, gehoorbescherming en rollators. Op hogere leeftijd worden thuiszorgartikelen steeds belangrijker en ze helpen u bijvoorbeeld mobiel te blijven of om beter te horen. Hulpmiddelen waar verpleegkundigen veel gebruik van maken, zijn onder andere stethoscopen, bloeddrukmeters en werkkleding. Artsen maken hier ook gebruik van, net als van diagnostieksets en andere medische apparatuur.

Hulpmiddelen huren is een optie

Bepaalde hulpmiddelen voor in de zorg zijn slechts voor een beperkte tijd noodzakelijk, bijvoorbeeld rolstoelen of elleboogkrukken die in een revalidatieproces worden gebruikt. Daarom is het prettig wanneer u deze hulpmiddelen kunt huren en niet hoeft te kopen. U gebruikt de producten zolang als nodig en brengt ze vervolgens terug. Ook hulpmiddelen voor na de geboorte van een baby zijn slechts voor een bepaalde tijd nodig. Het is dus verstandig om borstkolven of babyweegschalen te huren in plaats van te kopen.

Bestel uw hulpmiddelen of bezoek de winkel van de expert

U bestelt een hulpmiddel voor in de zorg eenvoudig online bij A. Vos & Zoons. Orders hebben een verwerkingstijd van één werkdag en worden met een track & trace code verstuurd. U kunt ook langskomen in hun winkel in Amsterdam om verschillende producten te bekijken en uw hulpmiddel in de winkel te kopen. Het voordeel van online bestellen is dat u ook vanaf andere locaties in Nederland makkelijk zorghulpmiddelen in huis haalt. Haal dus uw hulpmiddelen in huis voor meer gemak!

https://www.vosmedisch.nl/