Cenc computers
Image default
Dienstverlening

3D Printen met Kleur Filament

Het maken van unieke kunst met uw 3D Printer kan heel leuk zijn, vooral wanneer u verschillende kleuren gebruikt. Leer hoe u het filament op de juiste manier verwisselt, zodat u de kracht van kleur kunt gebruiken en iets heel bijzonders kunt maken.

Filament Printing With Color is lang beperkt geweest tot zeer dure machines, maar nu kunnen 3D printers in een gloednieuw kleurengamma komen met de creatie van XPC Filament. XPC Filament is beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren en stelt gebruikers in staat om echt experimenteel te worden met ontwerpen.

3D printen met kleur is een stuk eenvoudiger dan het vroeger was. We hebben een aantal filament opties voor u om uit te kiezen en deze filamenten printen net als normaal PLA filament, maar met het extra voordeel dat u uw kleur kunt kiezen. Er zijn 12 kleuren beschikbaar, waaronder zwart, wit, blauw, rood, groen, oranje, geel en paars op dit moment.

Het is erg spannend wanneer je een 3D object kunt printen met helder en kleurrijk plastic. Wij zullen u laten zien hoe u het kleuren filament in uw 3D printer kunt gebruiken om geweldige 3D modellen te bouwen die zowel u als anderen kunnen zien en aanraken. De mogelijkheden zijn eindeloos bij het gebruik van kleur filament!

U kunt printen met een grote verscheidenheid aan gekleurde PLA filament, dankzij de juiste temperatuurinstellingen op uw 3D printer. Kleurrijke prints geven je creaties een leuke nieuwe look en feel.

Er zijn eindeloos veel kleuren 3d printer filament en het is veel leuker om te kleuren met het filament dan met verf. De kleuren glanzen gewoon en zien er heel mooi uit in je objecten. Je kunt zelfs verschillende kleuren mengen en een nieuwe kleur voor je object maken – als een gradatie.

Wij zijn gepassioneerd door 3D printen en staan klaar om te helpen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zullen proberen u te helpen. Wij hebben meer dan 200 filament opties beschikbaar, waaronder PLA, ABS, PET-G, en flexibele filamenten. Als u hulp nodig heeft bij het bepalen van het juiste filament voor uw project, neem dan contact met ons op.

 

https://www.3dprinters-store.com/