Cenc computers
Marketing

Zakelijke social media uitbesteden

Je hebt een bedrijf en je wilt dat het groeit. Een website heb je waarschijnlijk al, maar is ook je social media op orde? Aanwezigheid op een of meerdere social media kanalen is tegenwoordig een must als je wilt dat jouw producten of diensten gezien worden. Maar je vraagt je misschien af hoe je sociale media dan in kunt zetten om je doelen te bereiken. Enige kennis van alle functies en mogelijkheden is wel handig, maar niet iedereen is een social media pro. Of je hebt er simpelweg de tijd niet voor. Daarom is je zakelijke social media uitbesteden aan de echte kenners geen gek idee.

Social media bureau Your Business Online

Voor een professioneel social media bureau ben je bij Your Business Online op de juiste plek. Wij regelen de social media voor bedrijven, van A tot Z. Of het nu gaat om een klein bedrijf of een grote organisatie, Your Business Online zet sociale media op de juiste manier in om het gewenste effect te bereiken. Aan de hand van een strategie op maat gaan we voor je aan de slag, uiteraard in overleg met jou.

Adverteren voor direct resultaat

Veel platforms bieden de mogelijkheid om advertenties te plaatsen via je zakelijke account. Dit kost geld, maar is vaak wel erg effectief. Je bereikt er namelijk direct de juiste doelgroep mee. Your Business Online creëert advertenties die opvallen, zodat potentiële klanten er niet zo snel voorbij scrollen. Vervolgens zorgen we ervoor dat de juiste mensen de advertenties te zien krijgen. Op Facebook kun je zeer doelgericht adverteren door de kenmerken van jouw doelgroep te selecteren. Ook LinkedIn biedt veel mogelijkheden als het aankomt op adverteren. Kun je wel wat hulp gebruiken met jouw zakelijke social media account(s)? Neem dan snel contact op en vertel ons wat we voor je kunnen betekenen.

 

https://www.yourbusinessonline.nl