Cenc computers
Image default
Aanbiedingen

Wie vertrouw je de sleutel van jouw kluis toe?

Het is belangrijk goed na te denken over wie je toegang tot jouw kluis geeft. Er was namelijk een man die in zijn kluis al zijn belangrijke documenten en waardevolle spullen bewaarde. Hij was zeer zorgvuldig met de beveiliging van de kluis en liet alleen zijn vertrouwde familieleden en vrienden weten waar de sleutel was verborgen.

De man werd op een dag namelijk wakker met een vreemd gevoel in zijn buik. Hij had het idee dat er iets niet klopte en besloot om zijn kluis te checken. Tot zijn grote schrik ontdekte hij dat de kluis open was en al zijn waardevolle spullen waren verdwenen. Zijn cash, sieraden en elektronica die bij elkaar wel duizenden euro’s waard zijn. 

Snel belde hij de politie om aangifte te doen en begon hij te zoeken naar aanwijzingen. Hij kon niet begrijpen hoe iemand de kluis had kunnen openen zonder de sleutel. Na wat onderzoek bleek dat een van zijn vrienden de sleutel had gestolen en de kluis had geplunderd.

De man was diep teleurgesteld en gekwetst dat iemand die hij vertrouwde hem zo had bedrogen. Hij besloot om zijn beveiligingsmaatregelen te versterken en voortaan alleen nog maar zijn eigen familieleden toegang te geven tot de kluis. De kluis zelf heeft hij opgeborgen op een nieuwe, veiligere locatie en ook heeft hij nog andere maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de kluis beter beveiligd is tegen toekomstige diefstallen. Die zogenaamde goede vriend heeft hij nooit meer gesproken. Vanaf dat moment kon hij weer rustig slapen, want hij wist dat zijn waardevolle spullen veilig waren.

Let er dus altijd op dat je de sleutel op een veilige plek bewaard die je zelf onthoudt en dat je maar een enkeling de locatie van de sleutel toevertrouwd.

 

https://www.kluis-kopen.nl/