Cenc computers
Image default
Bedrijven

Voorkom slechte dampen en stank met een gaswasser van Mesys

Mesys bouwt voor u een gaswasser op maat

Heeft u een expert nodig op het gebied van industriële lucht? Mesys Industrial Air Systems uit Herwen kan het technische proces van uw bedrijf in kaart brengen en advies uitbrengen. Daarnaast levert deze onderneming de installaties voor luchtreiniging, pneumatisch transport en stoffenscheiding. Mesys is altijd in staat om de beste oplossing voor uw probleem te vinden. Zo ontwerpt deze luchtspecialist graag een gaswasser voor uw fabriek, die vervolgens door het deskundige team gebouwd en geïnstalleerd wordt.

Gaswassingsinstallatie: emissiebeperkend systeem

In uw bedrijf streeft u uiteraard naar een optimale luchtkwaliteit. Daarnaast wilt u dat de emissie de wettelijke grenzen niet overschrijdt. Mesys Industrial Air Systems is gespecialiseerd in filter- en ontstoffingstechniek en geeft een grenswaardegarantie. Hiervoor voeren de specialisten na de installatie van het systeem metingen uit. Heeft u een gaswasser nodig, dan levert het goed opgeleide personeel een systeem dat de gasstroom in contact brengt met vloeistof. Gasvormige componenten gaan dan over naar de vloeistof.

Hoogwaardige industriele afzuiging laten bouwen

De professionals van Mesys hebben veel ervaring met industriële afzuiginstallaties. Luchttransport en het gedrag van deeltjes in de lucht kennen geen geheimen voor deze specialisten. Heeft u een systeem voor industriele afzuiging van stof, reststoffen of chemische dampen en gassen nodig? De door Mesys ontworpen installaties hebben weinig onderhoud nodig en gaan daarnaast lang mee. U kunt niet alleen rekenen op een systeem met een hoge kwaliteit, maar ook op een team dat 24 uur per dag beschikbaar is bij problemen.

De luchtreinigingssystemen van Mesys zorgen voor neutralisatie van vervuilende stoffen die vrijkomen bij uw productieproces. Een schone en goede kwaliteit van de lucht is het resultaat. Bovendien blijft in uw systemen minder stof achter, wat de levensduur uiteraard ten goede komt. Of u nu een gaswasser, industriële afzuiging of natwasser nodig heeft, Mesys helpt uw graag met producten en diensten die u voorzien van toekomstbestendige oplossingen!

https://www.mesys.nl/