Cenc computers
Image default
Aanbiedingen

Het ideale actief bedrijfsuitje voor u en uw medewerkers

Slaat de verveling bij u en uw personeel ook toe na een lang jaar hard werken? Een kerstpakket alleen maakt niet iedereen tevreden. De oplossing is een actief bedrijfsuitje met leuke groepsactiviteiten. Zo zet u alle neuzen weer dezelfde kant op en kunt u er opnieuw met goede moed tegenaan. De Westernboerderij nabij Arnhem heeft ideale activiteiten voor bedrijven die u als teambuildingnamiddag kunt organiseren. U en uw groep  kunnen genieten van allerlei soorten leuke groepsactiviteiten die de band extra sterk maken. Samenwerken en communiceren staan op de boerderij voorop. De medewerkers zorgen ervoor dat een team, groep vrienden of familie zich volledig kan uitleven en even helemaal kan ontspannen.

Verplaatst u helemaal in het Wilde Westen tijdens dit bedrijfsuitje

Als u besluit om dit actief bedrijfsuitje uit te proberen is het eerste dat opvalt het thema. Het thema van dit actieve bedrijfsuitje is helemaal in de stijl van het Wilde Westen. Dat lijkt misschien heel kinderachtig, maar toch kunnen ook volwassenen zich amuseren op de boerderij. Daarom ziet u tijdens dit actief bedrijfsuitje met leuke groepsactiviteiten veel lachende gezichten die vooral veel plezier uitstralen. Dat is dan ook het doel van de boerderij. Door avontuurlijke activiteiten voor de hele groep aan te bieden zoals racen met een quad, spijkerslaan en hoefijzerwerpen, zorgt het team ervoor dat mensen zich volledig kunnen ontspannen. Als u aan mensen die deze themamiddag al beleefd hebben, vraagt wat ze er van vonden, krijgt u gegarandeerd positieve reacties.

Ga tot actie over en reserveer nu

Wilt u een actief bedrijfsuitje boeken bij de Westernboerderij? Boek dan snel de leuke groepsactiviteiten voor uw personeel. Of nodig al uw vrienden en familie uit voor een namiddag in het Wilde Westen. U kunt erop rekenen dat iedereen tevreden is na het uitje en dat er nog lang zal worden over nagepraat. Kijk snel op de website van de boerderij voor meer informatie.