Cenc computers
Image default
Bedrijven

Volkerink & Partners

Het werk moet voldoening opleveren

Omdat een groot deel van ons leven uit werken bestaat, is het belangrijk dat we het met plezier doen. Wanneer dat niet meer het geval is, kunt u op een punt komen dat u ander werk wilt gaan zoeken. Wanneer u in Apeldoorn woont, dan zou een loopbaancoach u daarbij kunnen helpen. Toch is het belangrijk dat u niet een andere baan moet zoeken in uw leven, wanneer u een periode heeft dat u geen zin meer in uw werk heeft. U moet er goed over nadenken en begrijpen dat het een ingrijpende beslissing kan zijn die u gaat maken.

Noodzakelijk ander werk zoeken

Het is ook mogelijk dat u ander werk moet zoeken wanneer u, door bijvoorbeeld een ongeval, uw huidige werkzaamheden niet meer kunt uitvoeren. Dan is het geen vrije keuze, maar een noodzakelijke als u toch aan het arbeidsproces wilt blijven deelnemen. Ook hierbij kan een loopbaancoach Apeldoorn u bij helpen. Het zal niet gemakkelijk zijn om een geschikte baan te zoeken, maar met de hulp van de loopbaancoach Apeldoorn zal u na meerdere gesprekken een duidelijk loopbaanadvies krijgen. Een loopbaancoach zal u niet een bepaalde richting opsturen, maar een loopbaanadvies geven. De keus moet u zelf maken.

Het werk van een loopbaancoach

Tijdens de gesprekken die u met de loopbaancoach heeft, zal deze niet ingaan op uw persoonlijke situatie. Wanneer de loopbaancoach merkt dat u niet goed in uw vel zit, zal hij niet verder gaan met het zoeken naar een nieuwe functie. Er moet eerst worden gewerkt aan uw lichamelijke conditie. U moet fysiek en mentaal in orde zijn om tot een goede beslissing te kunnen komen.

Inschakelen van een specialist

Wanneer de loopbaancoach ziet dat u zo niet verder kunt gaan, zal hij u eerst naar de huisarts sturen. Deze zal met u een gesprek hebben waarbij hij u kunt doorverwijzen naar bijvoorbeeld een psycholoog of psychiater. Wanneer u daar geholpen bent en weer goed in uw vel zit, kunt u weer gebruik maken van de loopbaancoach, als u nog steeds naar een andere functie zoekt. U kunt contact opnemen met Volkerink & Partners die u een loopbaancoach zullen toewijzen. Bij Volkerink & Partners wordt u goed geholpen en zult u een duidelijk loopbaanadvies krijgen.

https://www.volkerinkenpartners.nl/