Cenc computers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vendic en de manier van werken met Magento 2

Wanneer je een webshop wil laten oprichten door een team van specialisten die werkt met Magento 2 is dit de juiste keuze. Je bent er namelijk van verzekerd dat je een website krijgt die geoptimaliseerd is op snelheid, gebruiksvriendelijkheid, design en kwaliteit. De gebruikers krijgen een website die netjes is ingericht en snel en gemakkelijk te gebruiken is, en jij als bedrijf kan het systeem goed en gemakkelijk implementeren in het bestaande systeem. Kies er nu voor om een magento specialist van Vendic in te schakelen. 

Hoe werkt een Magento 2 website

Magento 2 is een populair platform in de wereld van E-commerce. Het is ontwikkeld om websites op te bouwen in de wereld van E-commerce. Het is natuurlijk mogelijk om zelf via Magento 2 een webshop op te richten maar vaak zien wij dat mensen veel aspecten over het hoofd zien. Kies ervoor om een website te laten oprichten door een specialist op het gebied van Magento 2. Bij Vendic kan ons team van specialisten helpen of zelf een website oprichten!

Wanneer je ervoor kiest om een website op te laten richten met Vendic wordt er vanaf Magento 2 gebouwd. Op de basis van Magento 2 wordt er gewerkt met de beste modules en features van Vendic Elements. Door middel van deze modules kunnen we het systeem van Magento 2 goedkoper en completer maken. Wanneer er maatwerk nodig is luistert ons team graag naar je specifieke wensen. De sterke punten worden behouden en het systeem wordt geoptimaliseerd waar het toegevoegde waarde voor jou biedt!

De elementen ontwikkeld door Vendic worden meerdere keren per jaar centraal geüpdatet. Je hoeft hier niks voor te doen, omdat ons team van specialisten ervoor zorgt dat je website up to date blijft met deze updates. De modules worden constant doorontwikkeld waardoor je website steeds meer geoptimaliseerd wordt. Wanneer je specifieke wensen hebt kan dit op maat worden geleverd. De Elements van Vendic zijn het beste startpunt voor een systeem dat voldoet aan al je wensen. Zo leveren we een website waar je trots op kan zijn. Zie de website voor meer informatie over Magento. 

De service van Vendic

Je kan ervoor kiezen om een volwaardige webshop te laten ontwikkelen in een periode van 6 weken door Vendic. De prijs die wij hiervoor hanteren is €10.000. Daarnaast kan je ervoor kiezen om een website te laten maken op maat zodat deze perfect aansluit op de rest van je onderneming. Daarnaast kan je ook een gefaald project laten revitaliseren door de service van Vendic.

Wanneer je kiest voor de service van Vendic zorgen wij ervoor dat de Elements die door ons zijn gecreëerd optimaal blijven en constant worden geüpdatet wanneer dit mogelijk is. Wanneer je een website laat oprichten door Magento 2 specialisten ben je verzekerd van een website waar je gebruikers dankbaar voor zouden zijn. Een goede website verdient zichzelf terug door optimale snelheid te behouden en door gebruikersgemak meer klanten te werven. Bekijk nu snel de opties op de website van Vendic!

 

https://vendic.nl/