Cenc computers
Toerisme

Unieke hotels in Overijssel

Een kort weekend met je geliefde is eigenlijk altijd speciaal. Even een paar daagjes samen, zonder aan werk te denken. Alleen maar leuke dingen doen. Wat die leuke dingen zijn, kan per stel veranderen. Sommigen willen zich onderdompelen in de drukte van een onbekende stad. Denk dan eens aan Overijssel, waar steden als Zwolle, Deventer of Enschede verrassend veel te bieden hebben.

Anderen willen de drukte juist ontlopen en dromen ervan om al wandelend mooie landschappen, landgoederen en kastelen te ontdekken. Ook zij vinden in Overijssel precies wat ze zoeken.

Voel je thuis in je hotel

Voor het succes van jullie verblijf is het hotel een belangrijke factor. Het is je uitvalsbasis, maar ook de plek waar jullie na een dag actief bezig te zijn geweest weer even kunnen ontspannen. Kruip lekker tegen elkaar en laat de dag nog eens voorbijkomen. Deel met elkaar wat voor jullie het meest verrassende hoogtepunt van de dag was. Praat over je dromen. Of zwijmel weg terwijl je in elkaars armen ligt.

Op www.visitoost.nl is een selectie te vinden van hotels in Overijssel die perfect zijn voor een romantische tijd met zijn tweetjes. Elk van deze hotels is tiptop in orde, dat hebben we hoogstpersoonlijk gecontroleerd. Eigenlijk is een hotel dat in ons overzicht is opgenomen altijd speciaal. Maar sommige hotels zijn nét een tikkeltje specialer.

Neem bijvoorbeeld Hotel Huis van Bewaring in Almelo, waar een oude gevangenis is omgebouwd tot sfeervol hotel. Wie had ooit gedacht dat celblokken met galerijen waaraan de cellen liggen zo romantisch had kunnen zijn?

Over romantisch gesproken: de liefde gaat door de maag. Dus als je een city trip naar Zwolle maakt, ga dan voor hotel Librije, met haar vermaarde Michelin-restaurant.

Geen citytrip, maar juist natuur? Dan is het fijn dat een deel van de vele landgoederen van Overijssel nu de mogelijkheid tot overnachten bieden. Met een beetje fantasie waan je jezelf zó een landheer of freule!

Natuurlijk kan in een kort artikel niet elk hotel in Overijssel uitgebreid worden besproken, hoe graag we dat ook zouden willen. Voor het volledige overzicht zul je toch écht even naar onze site moeten. Daar vind nog veel meer informatie die je helpen je verblijf in een van de vele hotels die Overijssel rijk is tot een succes te maken.

Zien we je snel op www.visitoost.nl?