Cenc computers
Toerisme

Geniet van Bed & Breakfast in Twente

Wat maakt Twente tot zo’n aantrekkelijke bestemming voor een korte break? Zijn het de landgoederen en kastelen, die de regio tot zo’n fijne wandel- of fietsbestemming maken? Zijn het de vele musea, die je uitnodigen om nieuwe dingen te leren, bijvoorbeeld over de brandweer, of over de cultuurhistorische schatten van Twente?

Of zit het hem juist in de vele activiteiten die je in Twente kunt ondernemen? Het aantal tours, outdooractiviteiten en andere bijzondere bezigheden is niet op de je vingers te tellen (ook niet als je samen telt). Z

Zit de aantrekkingskracht hem in de attractieparken, de wellnessarrangementen of de golfbanen?

Ja! Al die factoren helpen absoluut mee om van Twente een geweldige bestemming te maken. Maar de grootste troef van Twente is toch wel de échte Tukker.

Goed, ze hebben misschien het imago dat ze wat chauvinistisch zijn. Maar zou jij niet trots op je thuis zijn, als het zoveel te bieden had als Twente? De trots op Twente van de Tukker maakt dat hij je met open armen verwelkomt om de regio te leren kennen. Als je Twente écht wilt beleven, boek dan je overnachtingen in een Bed & Breakfast in Twente.

Gastvrijheid zoals je die nooit eerder hebt ervaren

Vanaf het moment dat je aankomt bij je Bed & Breakfast in Twente ben je thuis. Hoe kan het ook anders, wanneer zo zo hartelijk wordt binnengehaald met koffie en krentenwegge? De Bed & Breakfasts in Twente zijn kleinschalige familiebedrijfjes. Je hebt dus direct contact met de eigenaar van de B&B. Heb je in een groot hotel nog wel eens te maken met een receptionist voor wie het een bijbaantje is, de gastheren en –vrouwen in een Twentse Bed & Breakfast zetten echt dat stapje extra om van jullie lange weekendje of midweek een memorabel verblijf te maken.

Ze overladen je met hartelijkheid en vriendelijkheid en ook voor tips kun je altijd bij hen terecht. Maar ze weten ook wanneer ze een stapje terug moeten doen om jullie je privacy te gunnen.

Eigenlijk heeft een Bed & Breakfast in Twente maar één nadeel: nadat je met de Twentse gastvrijheid hebt kennisgemaakt, valt elk andere Bed & Breakfast een beetje tegen.

Willen jullie samen ook een paar nachtjes doorbrengen in de perfecte Bed & Breakfast in Twente? Kijk dan eens op www.visittwente.nl en boek jullie verblijf direct.