Cenc computers
Image default
Bedrijven

Sectionaaldeur met loopdeur

Sectionaaldeur met loopdeur binnen bedrijfspand of woning

Heeft u wel eens van een sectionaaldeur met loopdeur gehoord? Dit is een type deur dat bestaat uit een aantal panelen. Al extra onderdeel, is er een extra onderdeel toegevoegd. Dit extra onderdeel betreft een loopdeur. Door deze deur toe te voegen, is het mogelijk om makkelijker en sneller gebruik te maken van deze deur, zonder dat de deur in zijn geheel omhoog moet. Echter brengt een sectionaaldeur met een loopdeur nog meer voordelen met zich mee. Benieuwd naar wat deze voordelen van de bedrijfsdeuren precies zijn? Lees dan gerust verder en doe inspiratie op.

Sectionaaldeur met loopdeur

Naast het feit dat een sectionaaldeur met loopdeur ervoor zorgt dat de deur gemakkelijker en sneller gebruikt kan worden, brengen deze bedrijfsdeuren nog een aantal voordelen met zich mee. Zo bespaar u heel veel ruimte. De panelen lopen via rails langs het plafond, waardoor u geen kostbare ruimte in de garage kwijtraakt. Ideaal wanneer u alle beschikbare ruimte nodig hebt voor het opbergen van bijvoorbeeld fietsen en andere spullen. En verwarmt u de garage, bijvoorbeeld omdat u hem als hobbyruimte gebruikt? Doordat de garagedeur niet steeds helemaal open moet, zal veel minder warmte door de deur naar buiten ontsnappen. En dat merkt u weer op de jaarrekening.

Inclusief professionele montage

Het is aan te raden om de deur niet zelf te monteren, maar deze klus over te laten aan een professioneel bedrijf zoals van den Berg Bedrijfsdeuren. Wanneer de deur op de juiste manier gemonteerd is, geniet u van een lange levensduur. Bovendien beschikt een ervaren bedrijf over alle middelen die nodig zijn bij de montage, zoals gereedschappen en een goed ingerichte werkbus. Vervolgens kunt u dit bedrijf ook vragen om de deur eens per jaar van onderhoud te voorzien, zodat u nog jarenlang van de sectionaaldeur met loopdeur kunt genieten.

https://berg-bedrijfsdeuren.nl/