Cenc computers
Image default
Bedrijven

Ervaren dakdekker in Waalwijk

Onze ervaring met deze dakdekker in Waalwijk

Vorig jaar rond de kerstdagen kwamen we er achter dat er lekkage is. We zaten heerlijk op de bank toen we ineens vochtplekken zagen in het behang. We raakten lichtelijk in paniek, voornamelijk omdat we bang waren dat we rond de feestdagen geen dakdekker zouden kunnen bereiken. Bovendien was er ook nog sneeuw voorspeld, dus er zou alleen nog maar meer neerslag vallen. Het was dus zaak om de lekkage snel te laten verhelpen.

De zoektocht naar de juiste dakdekker

De zoektocht naar een prettige maar betaalbare dakdekker met ervaring begon. We kwamen al snel uit bij een dakdekker die ons heel fijn leek. We lieten een offerte opstellen, die dankzij de feestdagen een stuk hoger uitviel dan op andere dagen. Dit vonden we begrijpelijk, maar het viel wel heel erg tegen. We besloten na een kort overleg toch weer op zoek te gaan naar een dakdekker die geen gigantische toeslag rekent voor inzet tijdens de feestdagen. Die zoektocht bracht ons uiteindelijk bij een prettige dakdekker in Waalwijk.

Snelle aanpak

Wat we zo fijn vonden aan de dakdekker die we uiteindelijk ingeschakeld hebben? De werkzaamheden werden in een razend tempo uitgevoerd. We werden meteen teruggebeld voor het maken van een afspraak. De volgende dag kwam de dakdekker in Waalwijk al langs voor het doen van een inspectie. Hij constateerde al snel dat er inderdaad sprake was van een lekkage en heeft de daklekkage dezelfde dag nog verholpen. Ideaal! Op deze manier konden we alsnog zonder zorgen omtrent het dak, Kerst vieren.

Benieuwd naar de dakdekker die onze daklekkage tijdens de feestdagen snel en tegen aantrekkelijke tarieven verholpen heeft? Neem gerust een kijkje op de website van ADODak. Deze dakdekker heeft meer dan 15 jaar ervaring en draagt zorg voor de levensduur van uw dak.

https://www.adodak.nl/