Cenc-computers

Bent u bezig met een groot bouwproject en wilt u graag meer inzicht in uw bouwkosten? U heeft misschien niet genoeg tijd of kennis in huis om zelf alle calculaties uit te voeren. In dat geval loont het om een professioneel calculatiebureau in te schakelen. DDC Consulting ondersteunt u bij het begroten en bewaken van uw bouwkosten. Ook stellen zij op deskundige wijze een meerjarenonderhoudsplanning voor u op. Hierdoor hoeft u zich niet bezig te houden met complexe financiën en richt u zich volledig op de realisatie van uw bouwproject.

Voor welke calculaties kan ik dit bedrijf voor inschakelen?

DDC Consulting is een adviesbureau gericht op het gehele bouwproces. Hierdoor kunnen zij uw gehele bouwkostenmanagement uit handen nemen. Zo helpen zij u in het opstellen van een begroting voor een bouwproject of het afhandelen van de eindafrekening. Heeft u het idee dat u uw aannemers teveel betaalt? Dan ondersteunen zij u ook in de prijsonderhandelingen. Doordat dit calculatiebureau meer dan 25 jaar ervaring heeft, zijn zij goed op de hoogte van de kosten die u kunt besparen.

Laat deze specialisten ook uw meerjarenonderhoudsplanning opmaken

Bij een nieuw bouwproject is een meerjarenonderhoudsplanning van groot belang. Hierin stelt u het benodigde onderhoud aan uw vastgoed voor de komende jaren vast. Daarbij houdt u rekening met de kosten die hiermee gepaard gaan en wanneer u bepaalde werkzaamheden precies wilt uitvoeren. Het opstellen van dit plan is een ingewikkelde klus. De experts van DDC Consulting hebben veel ervaring in het opstellen en beoordelen van planningen voor onderhoud aan gebouwen. Hierdoor bent u zeker van een betrouwbaar plan en komt u niet voor verrassingen te staan wanneer u hen inschakelt.

Bel dit calculatiebureau voor een persoonlijk advies

In welke financiële zaken kunt u wat extra ondersteuning gebruiken? De specialisten van DDC Consulting nemen deze werkzaamheden graag van u over en stellen een meerjarenonderhoudsplanning op. Neem contact op met dit calculatiebureau zodat zij u kunnen adviseren op basis van uw situatie.