Cenc computers
Image default
Bedrijven

Public affairs lobby bij Public Matters

Crisiscommunicatie bij public affairs

Wist jij dat politieke en ambtelijke besluiten impact hebben op de bedrijfsvoering en reputatie? Besluitvorming moet daarom beïnvloed worden. Dit is mogelijk met een proactief en systematisch public affairs en lobby-aanpak. Dit is compleet in belang van jouw onderneming aangezien de verwevenheid tussen bestuurslagen hier sterker door wordt. Dit is zeer belangrijk in het geval van een crisissituatie. Crisiscommunicatie kan dan beter ingezet worden waardoor de crisis sneller geremd kan worden. Het is namelijk altijd mogelijk dat er een crisis ontstaat binnen het bedrijf, of naar de buitenwereld.

Het belang van goede crisiscommunicatie

Een crisis kan altijd onverwachts ontstaan, maar het is wel mogelijk om je op een mogelijke crisis voor te bereiden. Dit kan door goede public affairs lobby. Public Matters ondersteunt jou door middel van een geïntegreerde aanpak. Ze hebben kennis in diverse disciplines, waardoor de adviseurs zeer breed ontwikkeld zijn. Daarnaast hebben de adviseurs goed zicht op verschillende factoren en weten ze wat ze moeten doen onder druk. Hierdoor kunnen ze jouw bedrijf perfect bijstaan op het moment van crisis. Ze staan voor je klaar op diverse gebieden van public affairs, reputatiemanagement en crisiscommunicatie.

Lees meer op de website

Uiteraard kan Public Matters veel meer voor jou betekenen dan hier uitgelegd staat. Daarom is het verstandig om hun website eens door te lezen. Hier staat veel meer informatie over de onderwerpen die hier besproken zijn. Mocht je na het doorlezen van de website nog vragen hebben, kun je gerust contact met ze opnemen. Ze vertellen je graag meer over hun diensten en hoe ze jou kunnen helpen bij public affairs en crisiscommunicatie. Op de website vind je de mogelijkheden om contact op te nemen.

https://publicmatters.nl/