Cenc-computers

Binnen iedere organisatie is het klantcontact een zeer belangrijk onderdeel. Hierdoor onderhoudt je relaties, bouw je nieuwe relaties op en creëer je loyaliteit als de communicatie goed is. Daarnaast is het zelfs mogelijk om nieuwe klanten binnen te halen door middel van de klantenservice. Het netjes te woord staan van klanten is dus van groot belang. Je moet hen informeren over aanvullende producten of bijvoorbeeld in gesprek met klanten een upsell genereren. Dit zorgt voor een stijging in je omzet. Echter zal dit vaak niet het geval zijn en hebben klanten juist vaak dezelfde vragen waar een makkelijk antwoord op te geven is. Wil jij je klantcontact op een goede manier onderhouden, maar wil je hier wel minder tijd aan besteden? Verdiep je dan eens in het automatiseren van jouw klantenservice. Deze software zorgt ervoor dat de makkelijke vragen beantwoord worden en op het moment dat het ingewikkeld wordt, stuurt de software dit door naar een medewerker. Dit kan een enorme tijdsbesparing  zijn! Benieuwd waar je dit kan laten doen? Lees dan verder.

Wat is Robotic Process Automation?

Robotic Process Automation, ook wel RPA genoemd, staat voor het automatiseren van processen door middel van robots. Hierdoor kun je diverse werkzaamheden robotiseren, waaronder het klantcontact. Hierdoor worden de klanten dus automatisch te woord gestaan. Je houdt dankzij RPA dus tijd over voor andere werkzaamheden, die bijvoorbeeld niet gerobotiseerd kunnen worden. De software van RPA heeft de afgelopen periode een sterke ontwikkeling doorgemaakt, waardoor het nu in staat is om goed te functioneren en het klantcontact (bijna) in zijn geheel over te nemen. Dankzij de nieuwste Natural Language Processing software, kan een RPA programma niet alleen de woorden in een zin analyseren, maar ook de emotie en de toon die eronder zit. Hierdoor begrijpt het de klant en kan hij deze goed te woord staan en verder helpen.

RPA bij Pegamento

Een partij die wij aanraden voor het implementeren van RPA is Pegamento. Bekijk eens rustig hun website voor meer informatie over de automatisering van het klantcontact. Daarnaast kun je bij hen ook een whitepaper downloaden voor meer informatie over dit onderwerp. Heb je nog vragen over wat robotisering voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact op met deze specialisten. Zij kunnen je hier alles over vertellen en helpen je graag verder. 

 

https://www.pegamento.nl/