Cenc computers
Image default
Aanbiedingen

Microsoft introduceert Windows 365 Cloud PC voor bedrijven

Halverwege 2021 introduceert Microsoft een nog breder cloudaanbod met Windows 365-abonnementen voor cloud PC’s. Kosten voor de cloudoplossing van Microsoft variëren en zijn afhankelijk van onder andere het geheugen en de opslagcapaciteit. Je betaalt nog steeds altijd een vast bedrag per gebruiker per maand waarbij je rekening moet houden met eventuele beperkingen of kosten voor dataverkeer. Windows 365 laat jou en je collega’s veilig online werken in een flexibele cloudomgeving met alle Microsoft apps die je nodig hebt. In feite stream je jouw Windows-ervaring met jouw persoonlijke apps, inhoud en instellingen veilig vanuit de Microsoft Cloud naar welk apparaat dan ook, met je Windows 365 Cloud PC.

Windows Virtual Desktop

Hybride Windows voor een hybride wereld is de slogan waar Microsoft Windows 365 wereldwijd mee promoot. Dankzij de vernieuwde cloudtool is het mogelijk via allerlei devices in te loggen op een Windows Virtual Desktop met Windows 10 en straks ook Windows 11. Combinatie van kracht en beveiliging van de cloud maar dan met de veelzijdigheid en eenvoud van de PC, dat is wat je kunt verwachten. Werkelijk iedereen werkt vele malen makkelijker en efficiënter met Windows 365. Probeer het nu uit binnen jouw bedrijf en neem contact op met Think4. 

Windows 365 Business en Enterprise

Wij adviseren bedrijven om over te stappen op werken in de cloud en richten ons daarbij op flexibel ICT beheer. Voor kleinere bedrijven is er Windows 365 Business om medewerkers op een eenvoudige manier cloud PC’s te laten gebruiken. Sluit eenvoudig een abonnement af via Think4, want wij zijn officieel Microsoft partner en vertellen je hoe je optimaal in de cloud werkt. Daarnaast biedt Windows 365 Enterprise net iets meer voor de grotere organisaties die hun cloud-pc’s willen beheren met Microsoft Endpoint Manager. Deze licentie geeft bedrijven extra’s zoals het profijt dat je hebt van integraties met andere Microsoft-services. 

Kies de licentie die past bij jouw bedrijf

Een Business-abonnement kun je afsluiten voor een vast bedrag per maand per gebruiker en werk je al op een Windows 10 pc dan ben je goedkoper uit. Prijzen van Windows 365 licenties die je online kunt vinden zijn exclusief btw. Je zult zien dat Enterprise-abonnementen voor grotere bedrijven iets goedkoper zijn. Bij deze licentie zal het uitgaande dataverkeer aan de hand prijzen voor Azure-bandbreedte kosten worden verrekend. Vanuit Think4 kunnen wij je adviseren over de licentie die past bij jouw bedrijf en we zorgen dat jij snel aan de slag kunt. 

Ga Microsoft Office optimaal gebruiken

Microsoft Office gebruiken met de extra optie voor Online en Mobile was nog nooit zo eenvoudig. Net als data opslaan in de cloud met One drive. Vergeet ook niet de uitgebreide emailserver Exchange online met alle mogelijkheden van Outlook. Veel makkelijker samenwerken met je collega’s, vanaf welke locatie dan ook. Microsoft biedt met Windows 365 het beste platform voor werken in de cloud met de Office-programma’s die je al jaren gewend bent.

Flexibel werken met Windows 365

Ook jij kunt snel aan de slag met Windows 365 in de vorm van een abonnement per gebruiker. Werk je al met Windows licenties, dan is dat een voordeel en kun je overal en op elk mobiel device inloggen op je eigen Windows-systeem. Zo laat je jouw bedrijf flexibel werken en zul je merken dat je medewerkers productiever zijn. In ieder geval brengt online werken een stuk gemak met zich mee, maar let wel op je online beveiliging. Ook daar kunnen de IT specialisten van Think4 je bij helpen. IT beveiliging tools voor cyber security, emailbeveiliging en firewalls, vraag ons wat jij nodig hebt. Think4 is een IT bedrijf voor MKB ondernemers die vooruit willen. Klaar zijn voor de toekomst, veilig online werken, 24/7 support en flexibel ICT beheer. Wij bieden IT tools voor makkelijker online samenwerken in een veilige IT omgeving.   

https://www.think4.nl/

Gerelateerde artikelen

Betekenis utiliteitsbouw: wij leggen het je uit!

Met plezier evenementen organiseren

Onderhoud het contact met klanten beter