Cenc-computers

Bellen met Zalando is gemakkelijker dan ooit tevoren. Je hoeft geen nummer te onthouden en je hoeft ook niet op te zoeken op welke dagen en tijden de firma bereikbaar is. Als je kijkt op onze site Klantenservicetelefoon.nl vind je alle gegevens die je nodig hebt. Allereerst natuurlijk het Zalando-klantenservicetelefoonnummer, dat is 0800 022 70 87. Iedere werkdag kun je tussen 08.00 en 20.00 uur bellen. In het weekend kan dat van 10.00 tot 18.00 uur. Waarom zou je met Zalando willen bellen? Er zijn allerlei redenen mogelijk. Bijvoorbeeld als je een vraag hebt over een product dat besteld is. Ook als je wilt weten wanneer een en ander bezorgd wordt en of je daarvoor thuis moet blijven. Handig om te weten is dat veel algemene info via internet verkrijgbaar is. Denk dan aan de algemene voorwaarden en eventuele kosten van retourzendingen.

Ruilen? Retourneren? Bel Zalando!

Hoe krijg ik snel contact met Zalando? Dit is een veel gestelde vraag. Het meest directe antwoord is: bel 0906-1850. Dit is het rechtstreekse telefoonnummer van Klantenservicetelefoon. Wij zijn een innovatief online én telefonisch platform voor iedere consument in Nederland. Het maakt niet uit om welke winkel het gaat, wij kunnen je direct doorverbinden.

Maar ons pakket is breder. Stel, je hebt vandaag nog het emailadres van je provider nodig. Denk aan KPN, T-Mobile of Ziggo. Wij zorgen dat je alle informatie krijgt die je nodig hebt. We streven ernaar zo volledig en up-to-date mogelijk te zijn. Dat betekent dat je bij ons ook terecht kunt als je doorverbonden wilt worden met een landelijke overheidsinstelling, je sportvereniging, een nutsbedrijf of de gemeente waar je woont. Vervolgens is het natuurlijk zaak het gesprek snel en soepel te laten verlopen. Om dat te bewerkstelligen, hebben onze medewerkers de keuzemenu’s van de betreffende klantenservices volledig uitgewerkt. Zo weet jij van te voren precies welke opties er allemaal zijn. En ook of je het klantnummer bij de hand moet hebben. Zijn er dingen onduidelijk, laat het ons weten. Samen komen we er uit!

https://www.klantenservicetelefoon.nl/