Cenc computers
Image default
Aanbiedingen

Voordelen van een wachtkamerscherm

Betere communicatie met uw patiënt

Ongetwijfeld dat u ze tegenkomt bij uw eigen huisarts – een groot digitaal scherm zodat u kunt zien wanneer u aan de beurt bent. Dit wachtkamerscherm – of narrowcasting systeem voor de zorg – is een ideaal manier om duidelijk en eenvoudig te communiceren met uw patiënten. Nu kan zo’n wachtkamerscherm voor heel veel toepassingen gebruikt worden. Zo hebben we bij Vcare de wachtkamerschem functie ontwikkeld zodat u de belangrijkste informatie kunt tonen op het scherm die relevant is voor uw medewerkers. Een real time informatie dashboard met alle belangrijke KPI’s in beeld. Dat is wat u zoekt? Lees dan gauw verder!

Direct weten wie wel of niet aanwezig is

Met de Vcare wachtkamerscherm kunnen wij dankzij speciale software een dashboard maken met daarop te zien het aantal ingelogde en beschikbare medewerkers. Ook geven we de statussen weer in duidelijke kleuren en symbolen zodat direct herkenbaar is wie online is en wie offline. Het Vcare wachtkamerscherm laat ook zoem wat de relevante KPI’s zijn zoals gemiddelde wachttijden, langst wachtende en aantal (niet)beantwoorde oproepen. Is er en spoed of een gesprek bezig tussen collega’s , dan zullen deze een extra highlight krijgen zodat het niet de KPI beïnvloed. Uiteraard zijn de KPI’s helemaal zelf in te regelen en af te stemmen op vooraf ingestelde waardes.

Voor de zorg is ons wachtkamerschem een ideaal narrowcasting tool om bijvoorbeeld de binnenkomende oproepen te begeleiden en wachttijden te monitoren. Het is ook een perfecte meetinstrument om te kijken waar verbetering mogelijk is om nog efficiënter te werken en patiënten minder lang in de wacht te laten.

Totaaloplossing voor de zorg

Het ideale van Vcare Walldisplay is dat het volledig in de cloud werkt en dus vanaf welke werkplek bereikbaar is. U heeft ten alle tijde inzage in het belverkeer en wachttijden. Wordt het te druk? Dan kunt u extra mensen inschakelen of overschakelen op het bieden van alternatieve ondersteuning aan uw patiënten. Denk bijvoorbeeld aan het bieden van zorg op afstand via beeldbellen. Ook kunt u vooraf instellen dat wanneer prestaties afwijken van uw vooraf ingestelde servicelevels er automatisch acties in gang gezet worden. Het mooiste is dat onze wachtkamer scherm applicatie geschikt is voor veel moderne webbrowsers.  

Slimme communicatie in de zorg met Vcare

Vanuit oudsher is Vcare een telecommunicatie bedrijf gespecialiseerd in zakelijke telefonie. Wij doen dit al heel lang en zijn daarom goed op de hoogte wat er mogelijk is en hoe communicatie zo gestroomlijnd mogelijk ingericht moet worden binnen een bedrijf. En omdat we voldoen aan ISO 27001 en NEN 7510 mogen wij ook communicatie oplossingen bieden aan zorginstellingen. Dat komt omdat wij onze communicatie uiterst veilig en betrouwbaar hebben ingericht zodat het ontvangen en versturen, maar ook het inzage krijgen in, van persoonsgegevens extra goed beveiligd is. Al onze data wordt ook opgeslagen in Nederland en niet uitgewisseld met andere landen.

Narrowcasting voor de zorg

Wist u dat een wachtkamerscherm ook veel rust kan brengen voor uw medewerkers? Doordat uw personeel altijd in de gaten heeft waar de bottlenecks liggen in het servicetraject kan er doelgericht gewerkt worden aan een betere serviceafhandeling. Of als we het hebben over de zorg – een patiënt sneller te woord kunnen staan. Ook bestaat er een mogelijkheid dat een patiënt in de wachtrij alvast zijn of haar BSN nummer kan invullen zodat alle gegevens van de patiënt direct in het scherm verschijnen van de zorgverlener zodat daar ook al tijdwinst in te behalen valt.

Waarom kiezen voor Vcare?

Vcare maakt zich sterk voor eenvoudige communicatie oplossingen voor de zorg die bijdragen aan het efficiënter inregelen van de zorg. Dit moet omdat we in Nederland kampen met een gigantische zorgvraag en tegelijkertijd beperkt zorgaanbod in ziekenhuizen en andere zorginstanties. Met onze slimme integraties die we hebben ontwikkeld met partners zoals Chipsoft, Topicus, PharmaPartners Google en Microsoft, maken wij het voor alle huisartsen in Nederland extra makkelijk om over te stappen op Vcare connect. Wij bieden een krachtig en innovatief communicatieplatform dat toegankelijk is én zeer veilig dankzij het gebruik van mutli factor verificatie. Wij werken nauw samen met onze klanten en luisteren veel naar onze gebruikers zodat we aanpassingen kunnen doorvoeren die meerdere gebruikers graag wensen te zien. Omdat we dicht bij de gebruiker staan wordt dit enorm gewaardeerd.

https://www.vcareconnect.nl/